Пенчо , това е гараж , и задната му стена е бетон. Няма дупки , тръби ...нищо, само бетон.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рила
Свий
X
-
-
Браво ! Супер си изкарал.
... и една случка от преди петилетка и малко:
В средата на август тръгвам към Сърница при приятели които бяха там от десетина дни, когато в движение споделям посоката на един комшия, който в края на миналият век полудя по промишленият риболов, и когато той ми казва да си взема дебело яке и шапка, го послушах за якето, но си викам, "Август сме, чак пък шапка ?!", и разбира се не взех, но разбрах какво е имал предвид още първата вечер когато си довършвахме лафа около 2:00 с другите като мен които не си лягат рано.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеПенчо , това е гараж , и задната му стена е бетон. Няма дупки , тръби ...нищо, само бетон.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеКазваш, че правят рехабилитация на Нехтеница - Семково, но и си се забил в края на възможното с кола.
Колко всъщност от пътя го има, и колко горе - долу остава до Семково ?ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеПо-скоро ми е интересно кога ще може да се стигне от Белмекен до Семково без фанатизъм.
Или Белмекен - Нехтеница - Якоруда - Белово - Семково
За сега е това.
Преди повече от стотина години е имало и тъй наречения Кайзеров път, ама той е Самоков - бели искър - превала джанка - Грънчар - Нехтеница и от над х. Трещеник на юг през гората към Семково и Белица.!
Това последното съм го минавал за последно преди трийсетина години с аватара, ама на косъм!
Имаше поне 3-4 дървени моста дето още тогава бяха полурападнали се.
Не вярвам някой да си е направил труда да ги възстановява. Там е за пешеходен туризъм.
Последно редактирано от Пенчо; 27-08-20, 19:09.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеЕее, Пенчо, тия маршрути са ясни, но и моето питане също.
Асфалт си имаме и тук, та ако ми е зор за такъв, ше се расòждам у наше сèло.
Път скоро няма да има.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
Проблема е Трещеник -Семково.
Път скоро няма да има.
Дано да стане чудо и "едни хора" да вземат "едни пари" по "едни програми" за да го оправят.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
Не ми се ще да е така, нооо, и аз съм почти сигурен в това.
Дано да стане чудо и "едни хора" да вземат "едни пари" по "едни програми" за да го оправят.
Там потенциалния пътникопоток е около двайсе - трийсе човека седмично
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар