Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят град,моето село!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моят град,моето село!

Идеята ми за темата е,нека всеки който желае да напише нещо за своят роден град или село,да опише какви забележителности и интересни места могат да се видят,в смисъл някой който минава през вашият роден край - може да ги види.
    Последно редактирано от Детелина 74; 08-05-09, 16:14.

До: Моят град,моето село!

Телевизионната кула в Русе.

Левента,до ТВ кула.

Центъра пред общината - шадраваните.

Съдебната палата

Паметника на моряка.
    Ще има още снимки...
    Последно редактирано от Детелина 74; 08-05-09, 17:25.

Коментар

А,и музея на транспорта,не е за пренебрегване в Русе ,Пантеона и къщата музей на баба Тонка,не ги споменавам,щото са в стоте национални,туристически обекта.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Пантеона

Музеят на транспорта

Коментар

В подкрепа на колежката,която популяризира нашия град,бих искал да помогна на нея и всички съфорумци,които искат да видят китното ни кътче.
          След като се заплените от снимковият материал,сте винаги добре дошли при нас.
          http://rusebg.com/galleryshow,1,4.htm
          http://www.ruseonline.info/gallery/main.php
          Съжалявам,че не поствам снимките една по една,но има и камери в реално време,представяйки центъра на града,а при тях ми е проблем публикуването в неподвижен вид.
          Моля да бъда извинен за което,но компютъра не ми е най-матерната част от техниката в днешно време.

Коментар

Също така х-л Рига ,но не знам дали още така добре работи.От 90г.до 2000г.не съм пропуснал нито едно състезание, на затворения кръг по автомобилизъм.И все в този х-л отсядахме.
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
              Също така х-л Рига ,но не знам дали още така добре работи.От 90г.до 2000г.не съм пропуснал нито едно състезание, на затворения кръг по автомобилизъм.И все в този х-л отсядахме.
              Да,има толкова много забележителности....... просто е неопясуемо,откакто съм вече пета година в този град,всеки ден се откриват хубави и приятни красоти,просто нямам думи.А пък за х-л Рига,сигурно е доста по различен от преди,а бе всеки ден все има по нещо ново,така,че и хотелът явно е по различен отпреди.
              Последно редактирано от Детелина 74; 09-05-09, 21:33.

Коментар

Колеги, идеята на Детелина е всеки да представи родния си град или село. Аз няма да го направя сега, щото съм кореняк софянец и трябва да измисля какво от по-потайните места на столицата да Ви покажа, но ще ми е интересно да видя и други градове и села през Вашите очи. Хайде, покажете родното си място.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Хайде ! И на мен ми е мниго интересна темата! Аз не пиша защото съм от София а тя е позната на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    В подкрепа на колежката,която популяризира нашия град,бих искал да помогна на нея и всички съфорумци,които искат да видят китното ни кътче.
                    След като се заплените от снимковият материал,сте винаги добре дошли при нас.
                    http://www.ruseonline.info/gallery/main.php
                    Съжалявам,че не поствам снимките една по една,но има и камери в реално време,представяйки центъра на града,а при тях ми е проблем публикуването в неподвижен вид.
                    Моля да бъда извинен за което,но компютъра не ми е най-матерната част от техниката в днешно време.
                    Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                    Стига спам до тук!
                    Мисля,че кратко и ясно съм написала за какво става дума в тази тема.
                    ""Идеята ми за темата е,нека всеки който желае да напише нещо за своят роден град или село,да опише какви забележителности и интересни места могат да се видят,в смисъл някой който минава през вашият роден край - може да ги види"".А не да се копира някакъв сайт със снимки... Нека снимките да са авторски,лично направени а не копирани от някъде.Който желае,и се надявам да има хора,които имат желание да снимат своето градче или селце и след това да ги публикува тук в тази тема,а и има толкова красиви места,нека да не пишем излишни неща,а да се прилага само снимков материал - и къде са направени снимките.Надявам се на доста от вас да ви хареса идеята за това.

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
                      ... А не да се копира някакъв сайт със снимки... Нека снимките да са авторски,лично направени а не копирани от някъде ...
                      Идеята не е лоша. Призивът да се публикуват само собствени снимки - също.
                      Та, в тази връзка, можете ли да споделите с какъв фотоапарат са снимани публикуваните по-горе картинки?
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Идеята не е лоша. Призивът да се публикуват само собствени снимки - също.
                        Та, в тази връзка, можете ли да споделите с какъв фотоапарат са снимани публикуваните по-горе картинки?
                        Да,SAMSUNG DIGIMAX S85 SILVER.

Коментар

Лошото на цифровата фотография е, че във файла със снимката се запазва и информация, за самата снимка. Например, с каква техника е правена, кога е правена, редактирана и т.н...

File change date and time: 2004:08:20 17:55:43
                          Image description: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                          Image input equipment manufacturer: OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD
                          Image input equipment model: C2000Z:

File change date and time: 2004:08:20 18:11:15

File change date and time: 2004:08:20 18:25:49

File change date and time: 2005:07:27 14:19:16
                          Image input equipment manufacturer: Canon
                          Image input equipment model: Canon PowerShot A400:

Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Това значи ли,че не са дело на "Samsung"...?
                            ...и авторката на темата,вменила ми участие в СПАМ ме е разминала кратно повече в същия такъв...,понеже аз посочих линкове и не крада авторски права и снимки,с цел собствена облага.Без значение материална или не.
                            Това освен неморално е и наказуемо в доста развити страни/както отскоро и тук/,към чиито житейски стандарти се стремим.

Коментар

Явно не съм се изразила както трябва май!
                              http://www.ruseonline.info/gallery/main.php - Исках да кажа,че не е добра идеята да се слагат линкове съм други сайтове,а тези където по горе са сложени са снимани от мене,но фотоапаратът не беше мой,а и са стари снимките,и както вече писах,че съм от пет години в този град,и е явно,че са направени тогава,а не сега,но,както и да е.Не искам никого да обидя или да излъжа за това.Ако сметне г-н Модератора,може или да се изтрие всичко,което е писано до сега,или темата да се заключи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X