Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еко пътека Бялата река

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Еко пътека Бялата река

Ние трябва да се ГОРДЕЕМ, че аме Българи!!! А истината, е че сме големи мърлячи... Красивите места не са никак малко (и това в едно от тях), а ние се опитваме да ги погубим!
    ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!!!
    Поздрави от Враца.
    [SIZE=3][COLOR=darkred][I][B]Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника![/B][/I][/COLOR][/SIZE]
    [url]http://bechi2.mondozoo.com[/url]

Коментар

Напълно споделям хубавите думи, казани на екопътеката. Браво и за впечатляващите снимки от автора на темата.

Това, което ме учудва, е че не успях да намеря нито една популянна карта, от която да се вижда как се стига от Калофер до бивак "Бяла река". Опитвах се да помогна на познати англичани да посетят това райско място, но не успяха да го открият. Нямам спомени, но най-вероятно няма подходящи указателни табели. Аз самият съм ходил преди 2-3 години и нямам точни спомени, но с питане и до Цариград се стига, а и не съществува езикова бариера, както за въпросните англичани.

Моля, който е ходил наскоро, да сподели - доколкото си спомням черният път от Калофер до манастира беше доста изровен, как е сега?

Нито на сайта на Калофер, нито на сайта на информационния център има поне една проста схематична карта за по-лесно ориентиране.

Коментар

Пътя е все така изровен и с много дупки. Има една малка табела " За манастира ", но пак трябва питане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X