Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кална разходка със Самурай
Свий
X
-
До: Кална разходка със Самурай
колега какво има под купето на самурая в средата не закача ли?Първоначално публикуван от loid Преглед на мнениеКална разходка със Самурай
Коментар
-
Първоначално публикуван от eti Преглед на мнениеколега какво има под купето на самурая в средата не закача ли?
хъм много страна работа от дясната страна го има също но в задния край виждам че има два мощука за зареждане на газ
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира
0884480846
Коментар
-
и мен ми се видя като пълначка за газ но защо пък 2.Предполагам че колегата ще каже за какво иде речПървоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнение
хъм много страна работа от дясната страна го има също но в задния край виждам че има два мощука за зареждане на газ
Коментар
-
Колеги здравейте, относно страничните наклони Самито е претенциозен и своенравен, на спускане на кал не влезох на време в коловоза и ме извъртя адски странично, малко ме панира
на изкачване е тигър
относно двете приспособления от долу на шасито, сам си монтирах две газови бутилки от по 20 литра, с независими предпазни клапани в случай на удар да затворят ударената бутилка, а и щуцерите ги направих за всяка бутилка.
sigpic
Коментар
-
Така си и помислих, но изчаках да споделиш сам. Вижда ми се малко опасно с тези 2 бутилки и то отдолу под теб да караш извън пътя. НО както си го направил, така. Това бе мое мнение, не си длъжен да се заангажирваш с него. Иначе за катеренето ясно, не напразно на Самураите им викат козяцитеПървоначално публикуван от loid Преглед на мнениеКолеги здравейте, относно страничните наклони Самито е претенциозен и своенравен, на спускане на кал не влезох на време в коловоза и ме извъртя адски странично, малко ме панира
на изкачване е тигър
относно двете приспособления от долу на шасито, сам си монтирах две газови бутилки от по 20 литра, с независими предпазни клапани в случай на удар да затворят ударената бутилка, а и щуцерите ги направих за всяка бутилка.
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира
0884480846
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар