Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кална разходка със Самурай
Свий
X
-
До: Кална разходка със Самурай
Първоначално публикуван от loid Преглед на мнениеКална разходка със Самурай
Коментар
-
Първоначално публикуван от eti Преглед на мнениеколега какво има под купето на самурая в средата не закача ли?хъм много страна работа от дясната страна го има също но в задния край виждам че има два мощука за зареждане на газ
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Първоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнениехъм много страна работа от дясната страна го има също но в задния край виждам че има два мощука за зареждане на газ
Коментар
-
Колеги здравейте, относно страничните наклони Самито е претенциозен и своенравен, на спускане на кал не влезох на време в коловоза и ме извъртя адски странично, малко ме панирана изкачване е тигър
относно двете приспособления от долу на шасито, сам си монтирах две газови бутилки от по 20 литра, с независими предпазни клапани в случай на удар да затворят ударената бутилка, а и щуцерите ги направих за всяка бутилка.
sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от loid Преглед на мнениеКолеги здравейте, относно страничните наклони Самито е претенциозен и своенравен, на спускане на кал не влезох на време в коловоза и ме извъртя адски странично, малко ме панирана изкачване е тигър
относно двете приспособления от долу на шасито, сам си монтирах две газови бутилки от по 20 литра, с независими предпазни клапани в случай на удар да затворят ударената бутилка, а и щуцерите ги направих за всяка бутилка.
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар