Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Wrong place, wrong time - Рила и Плана 18.01.09

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Wrong place, wrong time - Рила и Плана 18.01.09

Напълно подкрепям колегата Кики. Никаква милост към бракониерите. То животни не останаха... Аз съм повел борба в моята дружинка, щото тия не се спират...
    Чавдаре според мен е много рисковано да тръгваш зимата сам на разходка. Трябва поне два джипа, за да си помагат.
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
      ... Чавдаре според мен е много рисковано да тръгваш зимата сам на разходка. Трябва поне два джипа, за да си помагат.
      Абсолютно си прав! За съжаление, далеч не винаги е възможно човек да си съгласува плановете си с тези, с които му е приятно да кара.
      Пък и вече сме свикнали да се оправяме сами. Така или иначе на състезания най-често положението е такова ...

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
      ... Има и по лесни начини да се разбере, особено с тези рекламни надписи по джипа.
      Принципно това е една от възможностите. Разбира се, при положение, че имат достъп до Интернет в гората. А и някои обстоятелства ме карат да смятам за по-вероятен другия вариант.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Здравей Чавдаре,
        като почитател на твоите разкази ,не мога да остана безучастен към събитията.Още утре ти изпращам "СПЕЦИАЛНОТО ОФРОУД ОБОРУДВАНЕ".Схемата за монтаж е по долу.Амуниций - на месно ниво.

Може би е време за нова организация-Въоръжени Офроуд Сили или нещо такова.
        Силно се надявам неприятностите по случката да останат само един спомен.
        Твой приятел
        Гецата
        [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от GECATA Преглед на мнение
          ... Още утре ти изпращам "СПЕЦИАЛНОТО ОФРОУД ОБОРУДВАНЕ" ...
          Благодаря! Идеята не е лоша и даже си уцелил предпочитанията на навигатора ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

За такива малоумници, стикера дето съм ти го лепнал на вратата ще е по-стресиращ
            [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Абе вие сами ли с те ходили? Няма други джипки?

Коментар

Първоначално публикуван от Nikiboy Преглед на мнение
                Абе вие сами ли с те ходили? Няма други джипки?
                Ами като се случи да няма други джипки и сами ходим. Що?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Еми след като се наситих на Алфа Ромео и след няколко похода с джипка съм се запалил, но още съм на ниво новобранец. Определено не бих тръгнал сам щото ще нощувам на палатка

Коментар

Първоначално публикуван от Nikiboy Преглед на мнение
                    Еми след като се наситих на Алфа Ромео и след няколко похода с джипка съм се запалил, но още съм на ниво новобранец. Определено не бих тръгнал сам щото ще нощувам на палатка
                    Е, въпрос на опит. Не че аз го имам де, но поне съм се пооборудвал, та да мога да се извадя, освен ако не съм се закопал съвсем безнадеждно. Ама като съм сам пък избягвам такива местенца.

Иначе от изненади никой не е застрахован.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                      Съветвам те да предприемеш всички законни мерки, включително и подаване на жалба в полицията за физическа саморазправа, и то с употреба на оръжие И да приложиш всички доказателства които имаш, телефони снимки, и тн.
                      Не винаги чета темите в "разходки" но попадайки случайно на инцидента подкрепям съвета на колегата за подаване на жалба!
                      Предвид общото негативно отношение на Евросъюза към правозащитната ни система (и с право!), службите може и да се задействат и на тези с пушките да им стане "топло"! Жалбата е пусни не по местослучване, а тук от София, през ДАНС, а не през полицията. Става дума за въоръжен мъж (група) в планината и бързото достигане до телефона ти.
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Е, въпрос на опит. Не че аз го имам де, но поне съм се пооборудвал, та да мога да се извадя, освен ако не съм се закопал съвсем безнадеждно. Ама като съм сам пък избягвам такива местенца.

Иначе от изненади никой не е застрахован.
                        Опит се трупа с каране!

А наистина, когато човек е сам, трябва да кара поне малко по-предпазливо, така че да не се набута в ситуации, от които да не може да излезе сам.

Лично за мен най-притеснителни са подобни случки, най-вече поради вероятността напускането на колата да се окаже проблематично. И ако няма никой с тебе, че и никой не те знае къде си тръгнал ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

За съжаление от Ваню Костово време няма адекватен закон за горите и лова. Да не говорим пък за последните правителства, когато ресорна стана една партия в която трудно приказват езика ни. Преди това имаше някакъв страх от горски и лесничеи, но откакто бракониери пребиха няколко, хората се снишиха и се отдадоха на далаверки. "повечето"
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Това беше и мойта мисъл.

Иначе като съм сам, избягвам места, на които ако сме два джипа, изобщо няма да се замисля дали да мина или не, ами ще вляза без никакво колебание.

Някак не ми харесва мисълта да звъня и да притеснявам куп народ да идва да ме вади, макар да знам че има хора, на които мога да разчитам в това отношение.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сам човек не е и за в ке..фа
                              Правил съм си сам разходки на места където минаваме 3-4 джип-а и минаваме 10 км. за 2-3 часа... ама съм ги минавал така/от шубе/ че ако ме накарате не мога да го повторя
                              Те т'ва е Баце...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X