Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Rock in peace... или каквото и да означава, според австралийските електричари.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Rock in peace... или каквото и да означава, според австралийските електричари.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Тишо, този въпрос вече ми е задаван няколко пъти, в различни варианти... Ето един от възможните отговори: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=20, от тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34095
    Тц, тц, тц - пак избяга от директен отговор...

Коментар

До: Rock in peace... или каквото и да означава, според австралийските електричари.

Като зла гад и заклет прозаик да питам (за да махна "феите") и да върна разговора в калта (оффроуда): "хеви дюти" кардана с онези нов тип "U" болтове на тази кола ли е? И ако е да, как се държи?
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Браво Джорджо, както винаги страхотно сте си изкарали.
        И браво за снимките, доста колеги може да се учат как трябва да се пускат снимки от разходки.
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Тц, тц, тц - пак избяга от директен отговор...
          еи, Тишо то това любовта към природата няма граници

П,П, да си жив и здрав Джорджо , расходката ти е супер, даи Боже секиму

даи още снимки , и видео интересно е
          Последно редактирано от Юли; 19-01-09, 00:55.
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            ...даи още снимки , и видео интересно е
            Съжаляван, няма. Нямахме ни оператор, ни фотограф...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Супер мене кога ще поканиш на една такава разходка .Навигаторки ще намиреми.
              [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
              [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
              [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
              [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Вие заради навигаторките ли ходите или заради собствения ви кеф
                Daddy's girl! Always & Forever!
                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                  Вие заради навигаторките ли ходите или заради собствения ви кеф

ми то без навигаторка няма кеф , аз сам и в къщи си мога
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

До: Rock in peace... или каквото и да означава това, според австралийските електричар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    ... пипнах нов за мен вирус, който се оказа май, нелечим... Щамът му е известен под името Rock Crawling...
                    "Тежка наркоманИя" както се изразяват някои наши мъдри съфорумци

Хубави разходка, разказ, снимки, навигаторка, природа, ама що ми се струва, че "хулиганката" се готви да ти прави мръсно.
                    Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      ми то без навигаторка няма кеф , аз сам и в къщи си мога
                      Нали на пъпа на София живееше А ако си мислиш, че живееш в гората........ няма да ти развалям илюзията
                      Daddy's girl! Always & Forever!
                      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

До: Rock in peace... или каквото и да означава това, според австралийските електричар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                        ... ама що ми се струва, че "хулиганката" се готви да ти прави мръсно.
                        Поздрави.
                        Румба, вероятно имаш предвид, петното от спирачна течност на задния мост...
                        Това ми напомня оня виц, за колегата, който се чудел, дали жена му му изневерява и като залегнал под колата, за да я проследи, видял петно от масло...

П.П. Що се отнася до панхардите (диагоналните, или стабилизиращи щанги), нямам идея колко съм карал без тях, но джипката се държи прилично и при скорост 130...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Утече.

А панхардите, хич не ги ги и слагай. Явно няма сми.

Въпроса е че като се поизносят тамопоните на ресорите, може да почна да се държи по друг начин.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колкото и да не исках да съм лош пророк, това че ушите на напречните щанги няма да издържат го казах още в самото начало, защото не е хубаво нещата да се учат по трудния начин. Заварки няма да помогнат.
                            На такъв голям лифт, без яки планки

Или телескопични щанги

http://store.jksmfg.com/merchant2/me...bar_Components

няма да стане.

Всъщност ако пътното поведение без щанги те задоволява, проблем няма.

Дай координати на скалата. Заслужава си да се посети.

Коментар

Въпрос от чисто любопитство: Телескопичната щанга се регулира на каква дължина ти трябва, и се затяга, или по време на движение се сгъва/разгъва? Или и двете?

И ако се сгъва/разгъва, каква работа аджеба върши? Като твърд амортисьор ли се държи, или просто работи само в определен диапазон на хода, а после просто се разтяга докрай и не работи (всъщност тя в гората, където се разтягат големите ходове, така или иначе не трябва особено).
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Много хубави снимки, ама чак пък световноизвестен .
                                Ех спомних си детството,доста съм обикалял из този район,а в язовира имаше и риба...

Поздрави , Наско
                                На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X