Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Rock in peace... или каквото и да означава, според австралийските електричари.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Rock in peace... или каквото и да означава, според австралийските електричари.

Преди две-три седмици, скитайки из Родопите, пипнах нов за мен вирус, който се оказа май, нелечим... Щамът му е известен под името Rock Crawling:
    Болеста се развива бързо и безвъзвратно. Реших все пак да опитам някакво лечение, на принципа на имунитета... или по-скоро с някои приоми на айкидо и други бойни изкуства. Та така, вместо да се съпротивлявам, реших да се поддам!
    Разбира се начинанието започна с обичайния преглед на Хулиганката. Оказа се, тя се е подготвила вече, при това сама, за начинанието:

Липсваше болта на предния панхард, а задния просто беше скъсал ухото, макар и да го бях заварил по съвет на Петър-Близнака. Това с панхардите, добре, но онова мокро петно, от спирачна течност... добре, че имам едно дефицитно гаечно ключе 5/16.

Така подготвен, без панхарди и стабилизираща щанга, тръгнах на лов за приключения. Ето го и мястото:

Забравих да спомена, че този път предпочетох навигатор с опит. Една моя приятелка, която до преди няколко години практикуваше скално катерене, но без осигуровки. Изправяше косите, както на професионалните катерачи, така и на лаици като мен.
    Навигаторът ми старателно изучаваше околните скали, но така и не откриме подходящи за джипка...

Оказа се, че скалното катерене и рок-кроулинга, имат толкова общо, колкото морските свинчета, с морето и прасетата...

Като не става за катерене, поне да използваме хубавото време и да се поразходим сред природата.
    Пътчета се оказаха доста хлъзгави и съдейки от следите по тях, от есента, освен ендуристи, други не бяха минавали, а и ендуристите май не бяха минали безпроблемно...

Едва ли някой може да каже колко вида кал има. Лично аз съм срещал десетки, но толкова лепкава и едновременно хлъзгава, срещнах за пръв път. Илюзия в, че прословутите Super Swamper, стават за всякаква кал...

Ето, че и други могат да ходят по вода...

Накрая се отбихме да видим Наско (LZ3YY), известен в цял свят радиолюбител, който поради естеството си на работа, всеки ден кара офроуд, но все не намира време да се регистрира във форума... Специални поздрави, от него за Митко-Фулдата, от когото е научил много за техниката на управление!

През цялото време, имах чувството, че някой ме наблюдава, накрая го открих и го... застрелях... с фотоапарата!

Последно редактирано от Peppy; 19-01-09, 15:55.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

До: Rock in peace... или каквото и да означава, според австралийските електричари.

Добре беее
    Първите две снимки са

Коментар

До: Rock in peace... или каквото и да означава, според австралийските електричари.

Ха-ха .Big Fun.
      B+

Коментар

Супер разходка! Ама я ми кажи как тъй все се случва навигаторките ти да са хубави жени, а?

Коментар

Еваля Джорджо ,надявам се като дойда в Бургас да ме заведеш и мен там някъде Несъм убаФ като водача ти ма па съм чаровен

Коментар

Айде почнА се ...
            Честито

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Супер разходка! Ама я ми кажи как тъй все се случва навигаторките ти да са хубави жени, а?
              Имаш крава, пиеш мляко! Май така беше приказката
              Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
              Еваля Джорджо ,надявам се като дойда в Бургас да ме заведеш и мен там някъде Несъм убаФ като водача ти ма па съм чаровен
              И скромен, и скромен
              А колкото до разходката...... доста забавна ми се струва, а и терена е много красив...!
              Daddy's girl! Always & Forever!
              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                Имаш крава, пиеш мляко! Май така беше приказката
                Тъй, тъй, кво да кажем ние с гайдите...

Коментар

А колкото до разходката...... доста забавна ми се струва, а и терена е много красив...!
                  Помоли Джорджо да те заведе. Той е с добро сърце и няма да откаже на една хубава жена.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
                    Помоли Джорджо да те заведе. Той е с добро сърце и няма да откаже на една хубава жена.
                    Е, не вярвам Макса да ми откаже...... а и е по-склонен да ме разхожда Нали съм връзкарка там......

Коментар

Е, не вярвам Макса да ми откаже...... а и е по-склонен да ме разхожда Нали съм връзкарка там......

Ти ся ши го продаваш ли,че го фалиш толкоз

Коментар

И скромен, и скромен
                        Миииии ко да направя скромен съм от малък

Уникално е просто,предлагам лятото да ни организира всички да ни води там на цър-пър

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                          Миииии ко да направя скромен съм от малък

Уникално е просто,предлагам лятото да ни организира всички да ни води там на цър-пър
                          Може,само пиене да няма

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                            Ти ся ши го продаваш ли,че го фалиш толкоз
                            Аааааа не, не го давам!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              ... Ама я ми кажи как тъй все се случва навигаторките ти да са хубави жени, а?
                              Тишо, този въпрос вече ми е задаван няколко пъти, в различни варианти... Ето един от възможните отговори: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=20, от тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34095
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X