Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка около Враца

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходка около Враца

Не мога да си представя каква е била калта щом ВРа не е могъл да мине

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
      Не мога да си представя каква е била калта щом ВРа не е могъл да мине
      Калта не беше нещо непреодолимо,ама Деян му се свидеше ГАЗТА!
      СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Здравейте,една следобедна разходка беше свързана и с разчистването на една полянка от труповете на два умрели в продължителните снегове и студове диво живеещи коне,след това се поровихме в снега
        Прикачени файлове
        тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Иво, вече щяхме да ви пишем отсъствие. Няколко седмици гледам Паджерото как скучае паркирано пред блока.

Коментар

Вчера дядото, дето с една баба живеят "на пътеката", над ловния фургон на р.Елешница(ендуристите знаят коя пътека имам предвид, и кошара имат там и понеже пътеката минава през мястото им, те винаги държат долната и горната порта отворени, заради нас, а бабата обикновено седи отвън и ни маха...то други живи нелуди твари не минават оттам), си търсеше точно двата коня - бял и черен.

Въпреки, че разстоянието е много голямо до вас, ако сте наясно конете чии са - драснете ред. Поне да успокоим дядото...и бабата...или обратното!
            Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
            KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от stilianspasov Преглед на мнение
              Иво, вече щяхме да ви пишем отсъствие. Няколко седмици гледам Паджерото как скучае паркирано пред блока.
              А...ми жена му го кара от време на време.
              [SIZE=4][COLOR=#000080][B][I]Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
              [/I][/B][/COLOR][/SIZE][URL="http://picbg.net/img.php?file=6ef6c37d458871d1.jpg"][SIGPIC][/SIGPIC]
              [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                Вчера дядото, дето с една баба живеят "на пътеката", над ловния фургон на р.Елешница(ендуристите знаят коя пътека имам предвид, и кошара имат там и понеже пътеката минава през мястото им, те винаги държат долната и горната порта отворени, заради нас, а бабата обикновено седи отвън и ни маха...то други живи нелуди твари не минават оттам), си търсеше точно двата коня - бял и черен.

Въпреки, че разстоянието е много голямо до вас, ако сте наясно конете чии са - драснете ред. Поне да успокоим дядото...и бабата...или обратното!
                Колега незнаем чий са конете,но бяха на около 4-5км от кошарата на тези хора.от другата страна срещу лифта.Ако са техните, съжалявам но кумчо-вълчо си е направил банкет.Жалко за кончетата чийто и да са били.
                СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Разходихме се из балкана тази неделя!Включиха се дори и едни англичани.Те имаха много хубава червена тойота.Мисля че на всички им беше много хубаво!Ето малко снимки.
                  Прикачени файлове

Коментар

Ето още малко снимки:

Ето го RYSIA69 заедно с неговата Витара

Ето я и тойотата на англичаните

Ето го новия джип на madmax2

Ето ги моите две дъщери-младото offroad поколение

Малка отбивка в бокса за спадане на гумите

Очаквайте още снимки!

Коментар

Разходката беше доста интересна,най-вече за англичаните защото им бе за първи път.След края на разходката казаха,че с нетърпение чакат другия уикенд.
                      малко снимки и от мен
                      Прикачени файлове
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ей хора много се извинявам ама без да искам съм качил нова тема със снимките и клиповете.
                        Едно клипче и линка със темата:
                        http://vbox7.com/play:c2acab92
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=57935
                        [SIZE=4][COLOR=#000080][B][I]Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
                        [/I][/B][/COLOR][/SIZE][URL="http://picbg.net/img.php?file=6ef6c37d458871d1.jpg"][SIGPIC][/SIGPIC]
                        [/URL]

Коментар

Поздрави и от мен, яка разходка! Виждам, че всички сте оборудвани с кални гуми, как бяха на сняг?
                          "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
                            Поздрави и от мен, яка разходка! Виждам, че всички сте оборудвани с кални гуми, как бяха на сняг?
                            А, то сняг само на няколко места и то по по-високите...иначе да беше страхотна.
                            [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
                              Нестават баш
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Още малко снимчици
                                Прикачени файлове
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X