Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходка около Враца
Свий
X
-
До: Разходка около Враца
Бреи че хубави места,тате ме е водил като малак там ма сега ако ми даде витарката му ще мога ли да доида с вас некои път а?

Обещавам ако се забатача да се върна за да не ви задържам.Ама видех че баткото с високата витара са го теглили с лебетка,та си мисля дали не е минал в клас аматьор

хи хи хи.Извинявам се разбираш ли !Било е яко,а аз си отворих двигатела на мотора че вчера се предаде в балкана и сега роня сълзи,щото нали на другите проверявам масла води и секакви консумативи ма на мене масло нема кой да ми сипе та го окротих доде да видиш

Сега сбирам за сегменти бутало и т.н. и т.н.
СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!
0878209603 0885665118 Качето русия
Коментар
-
Миро много яки снимки са станали ,а и си ме хващал точно в (момента)
.Даже се почувстах малко като фото-модел.
Браво,за снимките,благодаря за раходката,жалко че бяхме само двама но понягога и това става
.
Поздрави на всички от групата.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Ама и ти си едни,заядлив албиносПървоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнениеМони виждам че се кефиш диче ли не си бил там а??
Вземете ме и мене другия път обещавам да слушкам PLEASE !!!

,на всички сам званял,но без фаида а и НЕДЕЛЯ Е ДЕН БОЖИ,ДЕН ЗА БАТАК
,пък и като се замисля днес беше моят звезден миг винаги бях на второ място(и така цял ден-бяхме два джипа)
иначе знаеш как е ?
П.П чакам и Иван да се включи да се позаяжда и той малко
.
поздравиПоследно редактирано от moni 82; 18-01-09, 22:22.[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Не се заяждам бре само питам,сори!Първоначално публикуван от moni 82 Преглед на мнениеАма и ти си едни,заядлив албинос
,на всички сам званял,но без фаида а и НЕДЕЛЯ Е ДЕН БОЖИ,ДЕН ЗА БАТАК
,пък и като се замисля днес беше моят звезден миг винаги бях на второ място(и така цял ден-бяхме два джипа)
иначе знаеш как е ?
П.П чакам и Иван да се ключи да се позаяжда и той малко
.
поздравиСВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!
Коментар
-
не е честно знаеш че сам ви луд фенПървоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнениеНе се заяждам бре само питам,сори!
на всичките
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Чичи,нали знаеш,че няма кой да ти се сърди,но другия път питай татко си за Витарката и ела с нас!Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнениеБреи че хубави места,тате ме е водил като малак там ма сега ако ми даде витарката му ще мога ли да доида с вас некои път а?

Обещавам ако се забатача да се върна за да не ви задържам.Ама видех че баткото с високата витара са го теглили с лебетка,та си мисля дали не е минал в клас аматьор

хи хи хи.Извинявам се разбираш ли !

ОффРоуд Клуб БАЛКАН 4x4-Враца
Коментар
-
О.К. питах ша ми я дадеПървоначално публикуван от madmax2 Преглед на мнениеЧичи,нали знаеш,че няма кой да ти се сърди,но другия път питай татко си за Витарката и ела с нас!

СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!
Коментар
-
Вие току що спичилехте предпоследна джипка в неделя!ЧеститоПървоначално публикуван от dfilipova Преглед на мнениеИскам и аз, искам и аз - казало първото джудже...
Другият път се постарайте да няма такива самостоятелни разходчици, че джуджето е способно на всичко

П.П. Миро, да пазиш жената много!

!!!
СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!
Коментар
-
А имам ли право на избор за джипка? Или направо в групата на глезльовците ще ме изпратите - с коланчето, усмирителната ризка и широкото тиксо за устата....Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнениеВие току що спичилехте предпоследна джипка в неделя!Честито

!!!

[SIZE=3][COLOR=darkred][I][B]Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника![/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[url]http://bechi2.mondozoo.com[/url]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар