Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка из Странджа на 30.12.2008г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка из Странджа на 30.12.2008г

Еииии здравеите бе.
    отсьствах.
    МИ че тя темата предобила някво развитие.БРАВО
    Mishelin St. се е научил да пише,Бадев е пуснал някакви снимки,jivo_pr и liliq prim не се карат вече,даже успяхте да ядосате и Явор.
    Да ви честитя новата година, пожелавам ви кинти,щастие и наи вече КЬСМЕТ- ЗАШТОТО тези от ТИТАНИК са били богати и щасливи ама са нямали кьсмет
    Последно редактирано от jivo_pr; 03-01-09, 00:13.

Коментар

Първоначално публикуван от jivo_pr Преглед на мнение
      Еииии здравеите бе.
      отсьствах.
      МИ че тя темата предобила някво развитие.БРАВО
      Да и вече ви предлагам да прехвърлим всички коментари и дискусии в темата Приморско 4х4- http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...488#post578488 щото не остана много време, утре ще дойде 22 Март.Предлагам тази тема да се заключи и да пишем в другата. Там можем да качваме и от трасето на състезанието и т.н.н.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
        За какво трябва да се отсрамваме или просто нямате с кой да се заяждате? Искате да разберете прага на търпението ми ли? Я се вземете в ръце и вместо да пишете глупости тук организирайте хубаво състезание, за което и аз съм обещал да помагам.
        Яворе,да поясня за отсрамването защото явно си го приел като обида,това е местен лаф който в буквален превод означава да се отсрамиш-да се отчетеш като участие!Аи нали знаете че вашето присъствие на такива мероприятия е празник за очите ни!!!

Коментар

Първоначално публикуван от michelin.st Преглед на мнение
          Яворе,да поясня за отсрамването защото явно си го приел като обида,това е местен лаф който в буквален превод означава да се отсрамиш-да се отчетеш като участие!Аи нали знаете че вашето присъствие на такива мероприятия е празник за очите ни!!!
          Еее как да знам всички лафове , другия път ще падне голямо отсрамване.

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
            Бате не се връзвай нали знаеш че Станимир не умее да се изказва много точно сигурно е имал предвид че ви е нямало като участници в разходката.

При на този израз се упреличава ,като -да дойдеш; да участваш;ей така просто да си в играта;или да се отсрамиш;
            Гн.Дринков доколкото си спомням не съм те назначавал за мое лично презаташе за да даваш каквито и да било изявления от мое име!За твое голямо разочарование умея да се изказвам и то доста добре,но....въпреки това ако някога реша да си наема лична секретарка ти ще си първа в списъка ми!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Еее как да знам всички лафове , другия път ще падне голямо отсрамване.
              За хард разходката на 20.12.08г щях да се пукна от яд че неможах да дойда че правех коледа,но от снимковия материял виждам че сте си направили яко каляне!!!

Коментар

Първоначално публикуван от michelin.st Преглед на мнение
                Гн.Дринков доколкото си спомням не съм те назначавал за мое лично презаташе за да даваш каквито и да било изявления от мое име!За твое голямо разочарование умея да се изказвам и то доста добре,но....въпреки това ако някога реша да си наема лична секретарка ти ще си първа в списъка ми!
                Първо съм сигурен че този пост не си го писал ти а жена.
                Второ се научи да се изказваш на разбираем език.
                И Трето кво ще кажеш за Второто.
                OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                www.offroadprimorsko.com
                0899883765

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X