Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка из Странджа на 30.12.2008г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка из Странджа на 30.12.2008г

Off Road Club PRIMORSKO планираме една СОФТ еднодневна разходка из Странджа на 30.12.08г. Все още не е уточнен маршрута , но най-общо това ще е :
    Приморско- Фазаново-Кости- ???- Малко Търново- Петрова Нива- Визица - Писменово-Приморско. Въпроси и предложения до 29.12.

До: Разходка из Странджа на 30.12.2008г

аз съм за и се надявам до 30.12. да има поне 20см. бял пухкав сняг за да си покараме на чистичко и да си направим кефа максимално.

учакваме да има и участници от ВРОМОС.КОМ клуб и други самостоятелни офроудери.
    OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
    www.offroadprimorsko.com
    0899883765

Коментар

Колко километра се очаква да е, и колко като време. И колко трябва да е подготвен джипа.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от lilia_prim Преглед на мнение
        Off Road Club PRIMORSKO планираме една СОФТ еднодневна разходка из Странджа на 30.12.08г. Все още не е уточнен маршрута , но най-общо това ще е :
        Приморско- Фазаново-Кости- ???- Малко Търново- Петрова Нива- Визица - Писменово-Приморско. Въпроси и предложения до 29.12.
        Аз съм с вас
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Колко километра се очаква да е, и колко като време. И колко трябва да е подготвен джипа.
          като км. не много до малко търново е около 80км. карали сме го и с джипове и с АТВ бързо се минава защото пътищата са хубави и се кара бързо.не трябва да имаш кой знае какъв джип. а на връщане може и да си направим една по интересна заигравка. за тези които искат.
          OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
          www.offroadprimorsko.com
          0899883765

Коментар

Е тоз път вече няма начин да бачкам
            Значи съм там

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
              аз съм за и се надявам до 30.12. да има поне 20см. бял пухкав сняг за да си покараме на чистичко и да си направим кефа максимално.

учакваме да има и участници от ВРОМОС.КОМ клуб и други самостоятелни офроудери.
              Вромосите се изнасяме към родопите, там със сигурност ще има сняг

Приятно каляне!!

Коментар

Много далече бе , ще ви изядат мечките( между другуто сега има една стръвница около с.Стойките , да го имате впредвид !!!)
                А по отношение на нашата разходка - не се стягайте много ! Това вече е РАЗХОДКА, а не друг вид изживяване, щом този път ще вземем с нас и децата правете си сами изводите. Все пак на другия ден е Нова Година и никой не иска да я посреща с разбит джип и в гората.

Коментар

Честита коледа.Голямо желание имам,но точно на 30 и аз заминавам на почивка.След нова година направете пак разходка и съм с вас.Пожелавам ви приятна разходка и весело посрещане на новата година.
                  [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                  [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Честита Коледа на всички!

Забавно звучи идеята, а и тъй и тъй ще ходя до Созопол за Нова година. Само дето резервацията ми там е от 30-ти вечерта - ако се вдигна един ден по-рано, ще дадете ли акъл за приемлива (разбирай: евтина) квартира в Приморско за 29-ти?
                    Последно редактирано от badeff; 25-12-08, 21:40.
                    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

и при нас вече има 10см.сняг така че екшъна ще е пълен.
                      OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                      www.offroadprimorsko.com
                      0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                        и при нас вече има 10см.сняг така че екшъна ще е пълен.
                        Дамяне нещо след нова година някоя разходчица ще има ли.
                        [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                        [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                        [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                        [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Сборен пункт ще има ли,час на тръгване?
                          Ако не сте се отказали де....

Коментар

Тъй де, кажете - ще има ли странджанска акция? Че да знам дали да стягам джипката за потегляне от София утре, или да карам по моя си план и да се возя към морето в други ден...
                            Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

на 30.12.2008г 10ч. сбирка в центъра на Приморско пред кафе ДЕЖАВУ час на тръгване 10.30ч.за тези които не са разбрали днес бях в гората до 16.00ч имаше около 12см сняг и продължаваше да вали.
                              OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                              www.offroadprimorsko.com
                              0899883765

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X