Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка из Странджа на 30.12.2008г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка из Странджа на 30.12.2008г

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
    получи се страхотна разходка. ето малко снимки и от мен.
    дринков ама неможа да умери6 валка които мопса откри

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Все се чудя, "разходка", дали произлиза от "разходи"... сиреч, непредвидени... за части, за ремонти...
      а тези разходи за ниакои може да са за гориво като господата с 4етири литровети и аз сас този змеи горианин гето дето гори на сто 50

Коментар

Първоначално публикуван от michelin.st Преглед на мнение
        дринков ама неможа да умери6 валка които мопса откри
        на някои хора им куца правописа! Стамбето нали е с 3 висши.....

Коментар

а тези разходи за ниакои може да са за гориво като господата с 4етири литровети и аз сас този змеи горианин гето дето гори на сто 50
          Станимире научи се да пишеш бавно и правилно, щото ние не можем да четем бързо. айде още веднъж,че не можах да ти хвана мисълта

Коментар

Първоначално публикуван от lilia_prim Преглед на мнение
            Станимире научи се да пишеш бавно и правилно, щото ние не можем да четем бързо. айде още веднъж,че не можах да ти хвана мисълта
            отговора бе6е за джорджо откаде идвало зна4ението на думата разходки от думата разходи иниакои 6тели да имат големи разходи сас разходките и аз му писах 4е и гето не си поплиуба на горенето

Коментар

Ако колата се ползва за разходки и то по хард разхода на гориво ти е най-малкия проблем във времето.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

отговора бе6е за джорджо откаде идвало зна4ението на думата разходки от думата разходи иниакои 6тели да имат големи разходи сас разходките и аз му писах 4е и гето не си поплиуба на горенето
                е сега вече всичко стана ясно

Коментар

Уфф... сега дори и аз разбрах...
                  michelin.st, приятелю, постарай се, да пишеш по-грамотно, зарежи тези цифри, с които заменяш буквите, започвай изреченията с главна буква, слагай по някоя запетайка и т.н... Вероятно ти е трудно с клавиатурата, но покажи малко старание и бъди сигурен, че всички ние, ще го оценим!
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

извинявам се за неграмотното ми писане но не беше умишлено!Нещо ми се скапа клавиатурата и неможех да превключа на кирилица!Днеска си взех друга и за сега всичко е ок!

Коментар

Разходката на 30.12.08г беше наистина страхотна,компанията много приятна,адреналина беше на ниво,дори на някои им дойде в повече,но прехода си заслужаваше!Момчетата се бяха постарали много с организацията за което им свалям шапка!Жалко само че нямаше представители от ВРОМОС.КОМ клуб за да се отсрамят!!! Трябва по често да го правиме!!!

Коментар

Да се върнем малко на темата - честита Нова година на клуба от Приморско и мерси за хубавата разходка! Беше голям кеф и за двама ни - за някои беше сефте, и вече са зарибени, а това си е важно... Малко по-дълъг хард нямаше да попречи, ама нали беше семейно мероприятие

Ето малко картинки и от нас. Не мога да се сетя как ставаше номера с качването на снимки с коментар, затова ги изсипвам по ахмашкия начин.

Поздрави и успехи по състезанията:

Борис & Ивана
                        Прикачени файлове
                        Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

бадев какво 6те кажеж за тези снимки
                          Кои, бре?
                          Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Разходката на 30.12.08г беше наистина страхотна,компанията много приятна,адреналина беше на ниво,дори на някои им дойде в повече,но прехода си заслужаваше!Момчетата се бяха постарали много с организацията за което им свалям шапка!Жалко само че нямаше представители от ВРОМОС.КОМ клуб за да се отсрамят!!! Трябва по често да го правиме!!!
                            Стамбе,това с преповдигнатия адреналин за мене ли се отнася или за Пешо?Защото ако е за мен нали видя къде караха другите?Над коловозите а не като тебе(в тях),и на това лудо каране и подскачане на Г_то ми се разместиха кокалите и ми изпопада металокерамиката от устата!Добре че поне не бях закусила преди това че сигурно щяхте да видите какво е било сутрешното ми меню!Хахаххахахах А иначе разходката си беше наистина страхотнааааа! Само суперлативи за организаторите!!!С нетърпение очакваме следващата разходка!!!
                            Прикачени файлове

Коментар

За какво трябва да се отсрамваме или просто нямате с кой да се заяждате? Искате да разберете прага на търпението ми ли? Я се вземете в ръце и вместо да пишете глупости тук организирайте хубаво състезание, за което и аз съм обещал да помагам.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                                За какво трябва да се отсрамваме или просто нямате с кой да се заяждате? Искате да разберете прага на търпението ми ли? Я се вземете в ръце и вместо да пишете глупости тук организирайте хубаво състезание, за което и аз съм обещал да помагам.
                                Бате не се връзвай нали знаеш че Станимир не умее да се изказва много точно сигурно е имал предвид че ви е нямало като участници в разходката.

При на този израз се упреличава ,като -да дойдеш; да участваш;ей така просто да си в играта;или да се отсрамиш;
                                OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                                www.offroadprimorsko.com
                                0899883765

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X