Ами Влади казва че било доста сложно там,други колеги казват,че с лека кола се минавало така че като отида ще разбера за какво иде реч.Иначе ако искаш заповядаи добре си дошъл.
Ами Влади казва че било доста сложно там,други колеги казват,че с лека кола се минавало така че като отида ще разбера за какво иде реч.Иначе ако искаш заповядаи добре си дошъл.
Абе хора като кажете час поне като дойде поне изчакайте точния.
Нено попита каде съм се изгубил!В 10 на Лук-а.А вие сте тръгнали поне половин час по-рано!
А след като ви нямаше на своя глава реших да се порадвам на Майстор Коце Полигона.
Единственото което не посмях да се пробвам да се качвам е най-дългото изкачване защото все още нямам ролбари а знаем историята на това място за самурай!
Последно редактирано от ДиДжейДавел; 15-11-08, 11:43.
Нено попита каде съм се изгубил!В 10 на Лук-а.А вие сте тръгнали поне половин час по-рано!
А след като ви нямаше на своя глава реших да се порадвам на Майстор Коце Полигона.
Единственото което не посмях да се пробвам да се качвам е най-дългото изкачване защото все още нямам ролбари а знаем историята на това място за самурай!
Вземи си свери часовника,защото shadow88bg доиде в 9.50 и си допихме кафето и си поговорихме доста време.
Тръгнахме в 10 от там. Трябваше да звъннеш едно телефонче, че закъсняваш
Иначе разходката мина страхотно. Сравнително малки поражения За мен счупена раздатка и леко смачкан калник. Колегите да докладват техните щети
Най-комичното беше, че ни спряха куки по черния път посока Бухово от Мургаш
Коментар