Колеги имам много голямо желание да попитам както мислите за една разходка събота?Който има желание да казва каде и да води!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходка събота
Свий
X
-
-
-
До: Разходка събота
Заражда се някаква идея за каране в Пирин за събота. Има ли някой наясно с маршрути там?
Коментар
-
Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнениеот ДиДжейДавел : къв пирин бе
трябва да караме после 1 ден по асвалт на обратно
Незнам точно каква е идеята, Митко предлага там да караме
Коментар
-
Нещо неможе да се съберем хора и да организираме разходката. Не е ясно какво се случва тази седмица
Предлагам да направим една съвсем лекинка разходка в събота - едно леко пътче (много интересно поне в началото) от Бакьово. Пък нагоре ще му мислим на къде ще хванем
Желаещи?
Коментар
-
Пак се заформя разходка, която почва софт, а продължението май май отива на хард
За сега сме 2 джипа - аз и Нено.
Маршрута е:
1. Нови Искър - Батулия (софт черно)
2. Батулия - Бакьово (малко кофти асфалт)
3. Бакьово - с.Ябланица (няма да караме по асфалта, а ще удължим маршрута по горе споменатото пътче - черно)
4. Ябланица - вр.Мургаш (ще направим опит да се качим по газопровода)
5. вр. Мургаш - София (черно - това всеки знае, че е проходимо с лека кола)
4-та точка от плана, няма да е лек маршрут, при положение, че кампне дори малко дъжд
Коментар
-
Първоначално публикуван от Калиано Преглед на мнениеАко е нещо за неделя аз съм на линияКофти се получава, ако се разминем
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеЗа съжаление нещата при мен се стекоха така, че в неделя няма да съм на линия. Само събота съм в горатаКофти се получава, ако се разминем
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение4-та точка от плана, няма да е лек маршрут, при положение, че кампне дори малко дъждНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНе мисля. Почвата на газопровода е камениста, така че не трябва да има проблеми и при дъжд.От опит споделям мнение
В един дъжд се пробвахме, ама закъсах сериозно и едвам ме извадиха
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар