Обява

Свий
Няма добавени обяви.

стара планина 9.11

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: стара планина 9.11

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
    Много вярно.Но все пак браво хубаво сте се разходили събота.
    А относно мото пистата много хора са опитвали като е валяло да се катерят и не са имали големи успехи.

Колегата nenoA и недялко мисля че помнят една разходка когато минахме в лошо време по пистата и нямахме голям успех.А даже после към софия през люлин планина някой даже се узориха да стигнем!
    Е как да не я помня беше страхотна.

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
      Не си прав
      Напълно възможно. Ама защо?!?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Напълно възможно. Ама защо?!?
        Хах не го казвам с лоши чувства,просто ако се закаля там бая ше се поизпотят

Коментар

Ето някои снимки от днес.С едно дере без изход.
          Прикачени файлове

Коментар

Ето и една изоставена махала или така нареченият от нас квартал на богатите.
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
              ... ако се закаля там бая ше се поизпотят
              Е какво лошо има в това?

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
              Мммм, давате надежди! Ама за дерета наистина ще ти трябват малко по-различни гуми ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

А ето и някои клипчета http://vbox7.com/play:46c9da5b Тука Патрола дърпа Рокито http://vbox7.com/play:ad11e4f2 А тука правим гума http://vbox7.com/play:955f382a

Коментар

Да ти кажа и тези се представят много добре,не за първи път ги пробвам.Имало е доста кал и са ме изкарвали на мен лично ми харесват защото на асвалта са безшумни.Преди бях с муд-терен но като карах по асвалта с 80-100км.всички бягаха от пътя,а тези от тротуара се обращаха за да видят какво става.

Коментар

Имам желание да попитам защо без изход?Във всяко дере се намира изход.Това спорет мен ще го потвърди всеки.Дали счупен или здрав все се намира изход!
                    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Все си мисля че и ти може да не минеш от там,или трябва да изрежеш доста дървета,но аз смятам,че това не е нужно.

Коментар

Все си мисля че и ти може да не минеш от там,или трябва да изрежеш доста дървета,но аз смятам,че това не е нужно.
                        Сигорно незнам какво е било но просто казвам че винаги има изход!
                        Днес един колега си мислеше че ще оставим джипа една вечер на витоша ама ..... на извади се!
                        Но иначе си прав.Нали все пак трябва да пазим природата!
                        Много съжалявам че не се събрахме всички но идва другата седмица!
                        Какво мислите за идеята едно хубаво каране в люлин планина.Ама някой да води който знае каде какво е!Не да играем с глупости и затъване.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                          Сигорно незнам какво е било но просто казвам че винаги има изход!
                          Днес един колега си мислеше че ще оставим джипа една вечер на витоша ама ..... на извади се!
                          Но иначе си прав.Нали все пак трябва да пазим природата!
                          Много съжалявам че не се събрахме всички но идва другата седмица!
                          Какво мислите за идеята едно хубаво каране в люлин планина.Ама някой да води който знае каде какво е!Не да играем с глупости и затъване.
                          Може няма проблеми аз съм на линия,събота и неделя почивам и се разхождам винаги на някаде,дали сам,дали с колеги.
                          Последно редактирано от MAD NENO; 09-11-08, 19:39.

Коментар

Другата седмица сме в стара планина, предпполагам. Намерихме едно супер яко пътче, ама не успяхме да го изкараме цялото, щото Патрула разпра гума и трябваше да се прибере с 3 гуми и половина Иначе пътчето си заслужава отвсякъде
                            Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                              Другата седмица сме в стара планина, предпполагам. Намерихме едно супер яко пътче, ама не успяхме да го изкараме цялото, щото Патрула разпра гума и трябваше да се прибере с 3 гуми и половина Иначе пътчето си заслужава отвсякъде
                              Значи там.Решено!Проблеми никакви.Стига да доживеем до другата седмица.
                              Тамън ще пробваме това дере пък да видим!

Коментар

Ето и малко снимков материал от мен

Широко дере

Дерето леко се стесни

Митко леко овисна

Кефа е в гората

Хванахме реката

Имаше и скупани гуми

Леки ремонти

Обезопасяване

Замръкнахме в реката

Тракчето малко по-късно
                                Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X