Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Перперикон-Татул-Монек-Дяволския мост (01-02.11.08)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Перперикон-Татул-Монек-Дяволския мост (01-02.11.0

Обърнах суровата и обработената снимка в JPEG
    Прикачени файлове

Коментар

Чудесен репортаж!

Направо се чудя как не сме се засекли? Карах горе-долу по същия маршрут, но стриктно извън пътя... може би заради това... Не обичам да се навирам в трафика и колите. Следващия път мога да се присъединя или дори да ви потормозя с моите пътеки... Иначе гледките са красиви, но и по-красиви съм виждал - по горите, които са малко по-нагоре - в посока яз. "Кърджали" има и красиви просеки, само дето на мен с мотора ми е адски трудно, та не знам за вас как ще е.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
        ... Карах горе-долу по същия маршрут, но стриктно извън пътя... може би заради това...
        Вероятно заради това. Все пак бяхме с "леката кола", за която вече сме решили да няма по-сериозни изпълнения извън пътя.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

и аз бях в Кърджали.... по същото време... само дето бях с леката кола и бях на твърдо магистрално през цялото време.

Какво се оказа... до тук 5 човека от форума сме били в района...

А за Чавдар, язовира е супер. Посетихме едно ресторантче на понтон в язовира, прясна рибка и поклащане. Кеф.

Коментар

Браво чудесна разходка сте си спретнали.Този дял на Родопите и на мен ми е непознат,но точно за това догодина Заралийската експедиция Родопи,мисля да е от района на Кърджали и на изток докато излезнем на морето.....мисля че ще се получи интересен преход.Поздрави.
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Малко над селото край пътя видяхме това ...

Луксозно чакало 4-5 звезди. А срещу него, отвъд пътя - хранилка.
              Те това е мъжки спорт. Седиш на топло в чакалото и дебнеш кога на 20-на метра ще ти излезе мишената ...

Това е резерват за мечки не е чакало за обстрел

Коментар

То има ли мечки в българия незнам но тази разхотка е била страхотна много добре браво браво
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                  Това е резерват за мечки не е чакало за обстрел
                  Може ида е за мечки но още несъм срещал такива в раьона и слава бого че сигурно ще бягам по-бързо отколкото мога да карам
                  "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
                  "LZ1WAN"

Коментар

[quote=Чавдар (V93);512048]
                    Продължихме нагоре в планината. Пътят взе да става по-стръмен. Наклонът все пак не беше толкова голям, но започнаха едни остри обратни завои, които взеха да затрудняват детевоза. Поради острата чупка нямаше как завоят да се взима от движение, а при маневрите само на задно, гумите започваха да пробуксуват. Оказа се, че на доста места иначе каменистият път е с рохкава повърхност, в която гумите се окопаваха доста бързо.
                    Придвижването започна да става тегаво и в крайна сметка стигнахме до извода, че дори и да не възникнат някакви проблеми поради липсата на предно, все пак ще стигнем в района на Беланташ след мръкване. Т.е. упражнението си губеше смисъла.

Ето защо решихме да не рискуваме, а да направим кръгом по посока асфалта и да се отправяме към дома.
                    А онова пътче остана за друг път ...

Чавдаре извинявай че те подведох за пътя,все пак с АТВ едруго, а и мислих че си с "бялата Фея" а не с детска количка
                    "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
                    "LZ1WAN"

Коментар

Първоначално публикуван от vnsh Преглед на мнение
                      Чавдаре извинявай че те подведох за пътя,все пак с АТВ едруго, а и мислих че си с "бялата Фея" а не с детска количка
                      Не си ме подвел. Докъдето стигнахме, наклонът не беше такъв, че да не може да се кара само на задно. По-проблемни бяха острите обратни завои, но още не бяхме стигнали до място, след което да не можем да продължим. Просто предвид напредналото време предпочетохме да играем на сигурно и да не рискуваме да замръкваме с "лека кола" по непознат терен.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X