Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да направим една разходка почивните дни?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да направим една разходка почивните дни?

[QUOTE=adwokat;479162]
    Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
    Ще се ходи То в събота ще е само подгряваща разходка.

To kaто гледам подгряване 42 км по черно и то по пътиша освен за джипове ,за мотори и АТВ-та,представям си разгрели ,какво ще става в неделята...Това тракче минавано ли е ?Жени и деца водите ли?Храните ли се?
    Не съм записвал трак, но съм го минавал. Пътят е съвсем лек. Част от него е проходим с лека кола без проблеми. Разминавал съм се с такива На картата пътищата в този район не са категоризирани правилно
    Светът на Владо

Коментар

За събота 27.09.2008г. срещата е в 10:00 на бензиностанция Лукойл на входа на Нови Искър от към Околовръстното Ще караме северо-западно от София. За момента сме 2 джипки
      Светът на Владо

Коментар

За неделя няма маршрут. Митко (dido700) предлага да хващаме около Етрополе. Ако сте навити и има хора на които им е познат района да споделят мнение или ако има други предложения казвайте Може да направим и обиколки около Панчерево, както предлага колегата Adwokat
        Светът на Владо

Коментар

Значи за събота маршрутът е измислен: тръгваме по асфалт до Батулия, от там по черно до Брезов дол. Малко асфалт до Осеновлаг, от там черно през х.Лескова до Огоя. От Огоя ще му мислим
          От Огоя може да се придвижите до Бакьово по асвалт(7-8км.) и оттам по билото та до Нови Искър, по-точно Гниляне. Много ми беше мерак, ама и бачкането не бива да изостава.
          Приятно изкарване!

Коментар

Колко джипа се събраха дали се знае?
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
              Колко джипа се събраха дали се знае?
              За утре 2
              Светът на Владо

Коментар

Ами колеги ,вече сме три джипки,дано да намеря бензиностанцията.До утре!
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                  От Огоя може да се придвижите до Бакьово по асвалт(7-8км.) и оттам по билото та до Нови Искър, по-точно Гниляне. Много ми беше мерак, ама и бачкането не бива да изостава.
                  Приятно изкарване!
                  Ела в неделя

Коментар

А за неделя колко народ ще се сберем и ще се съберем ли изобщо

Коментар

Ами колеги ,вече сме три джипки,дано да намеря бензиностанцията.До утре!
                      Супер! Няма как да я пропуснеш бензиностанцията. Като се отбиеш от Околовръстното към Нови Искър караш около 600-800м и преди да започне Нови Искър в ляво се пада банзиностанцията, а от дясната страна на пътят има широко място, където може да се чакаме Там съм в 10:00 ч. До скоро!
                      Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                        А за неделя колко народ ще се сберем и ще се съберем ли изобщо
                        За неделя като гледам мненията в темата ще сме повечко хора Давайте направо час и място за среща, а на място ще решим на къде потегляме
                        Светът на Владо

Коментар

Маршрути бол,но района е въпроса.Около Витоша,Бистрица,Герман,все чудни местенца и пробвани до някаква степен.Аз съм готов а може да взема и един мераклия с УАЗ-ик "купе".Имам и 2 радиостанции,ако някой няма,скаричка,въглища и мерак за трима.Последните 2 снимки са от маршрутче след Ярлово,пътя към Чуйпетлово,който така и не изминахме до край...
                          Недеи така колега.Някои го минахме.Пътя е хубав и природата е страхотна.Ако намеря снимките ще ги кача.
                          нема да се фалиме оно се види и само се фали

Коментар

За неделя като гледам мненията в темата ще сме повечко хора Давайте направо час и място за среща, а на място ще решим на къде потегляме
                            Ми айде пак към 10.00 ,въпроса е къде за да имаме изходна точка навсякъде дето ни скимне

Коментар

Може ли и аз да се присъединя? Имам от скоро Сузуки и много ми се обикаля из планините ! Само да кажете в неделя каде и в колко ?

Коментар

Първоначално публикуван от Калиано Преглед на мнение
                                Може ли и аз да се присъединя? Имам от скоро Сузуки и много ми се обикаля из планините ! Само да кажете в неделя каде и в колко ?
                                Някъде към 10.00 ,но за мястото ще се разберем по-късно като слезнат другите от гората

Следи темата колега.Привечер ще го измислим

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X