Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да направим една разходка почивните дни?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да направим една разходка почивните дни?

Здравейте, след 2 седмици прекарани в бокса вече съм на линия. Има ли желаещи идните почивни дни (27 и 28.09.2008г.) да направим разходка някъде около София? Времете като го гледам не обещава да е добро, но все пак нещо леко или по-кално може да измислим Ако има желаещи давайте предложения
    Светът на Владо

До: Да направим една разходка почивните дни?

Ще звънна ако успея да се измъкна,че и на мен ми се разхожда

Коментар

къде е идеята
      ако е по-лекичко може и аз да се домъкна
      за тежко не ща, щото предно каре има луфт малко и де да знам
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И аз съм нагласен по-скоро за нещо леко. Давайте предложения. Споко, и да стане нещо, ще те додърпаме обратно до София
        Светът на Владо

Коментар

Ако ще е леко може и аз да се включа. На тежко не ща, щото гумите са за мъгла, а задкормилното е новобранец

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
            Ако ще е леко може и аз да се включа. На тежко не ща, щото гумите са за мъгла, а задкормилното е новобранец
            Супер давайте маршрут и ден и тръгваме
            Светът на Владо

Коментар

Маршрути бол,но района е въпроса.Около Витоша,Бистрица,Герман,все чудни местенца и пробвани до някаква степен.Аз съм готов а може да взема и един мераклия с УАЗ-ик "купе".Имам и 2 радиостанции,ако някой няма,скаричка,въглища и мерак за трима.Последните 2 снимки са от маршрутче след Ярлово,пътя към Чуйпетлово,който така и не изминахме до край...
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от adwokat; 25-09-08, 23:46.
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

г-н Бешков работи по маршрута Като е готов ще го постна в темата. Принципно идеята е за Стара планина
                Светът на Владо

Коментар

Говорих с Митко (dido700). Той е на линия за неделя.
                  Разбрахме се утре (събота) до обиколим Стара планина около Батулия и Своге. Ако има желаещи тръгването от София ще е около 10 часа утре За мястото ще се доразберем по-късно, но предполагам някъде преди Нови Искър. Примерно срещу бензиностанцията на Лук Ойл на входа на Нови Искър от Околовръстното
                  Светът на Владо

Коментар

Значи за събота маршрутът е измислен: тръгваме по асфалт до Батулия, от там по черно до Брезов дол. Малко асфалт до Осеновлаг, от там черно през х.Лескова до Огоя. От Огоя ще му мислим
                    Светът на Владо

Коментар

А в неделя ще се ходи ли някъде.Щот аз утре съм на работа и отпадам

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                        А в неделя ще се ходи ли някъде.Щот аз утре съм на работа и отпадам
                        Ще се ходи То в събота ще е само подгряваща разходка. Даже за събота за сега сме 2 джипа. Неделя се надявам да се съберем повечко хора Чакам още Пламен да прави маршрута за неделя
                        Светът на Владо

Коментар

Супер ,чакам обаждане

Коментар

аз събота и аз отпадам
                            то и неделята не е много сигурна, че в 0400 трябва да съм на летището
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

[quote=vladoniki;479015]Ще се ходи То в събота ще е само подгряваща разходка.

To kaто гледам подгряване 42 км по черно и то по пътиша освен за джипове ,за мотори и АТВ-та,представям си разгрели ,какво ще става в неделята...Това тракче минавано ли е ?Жени и деца водите ли?Храните ли се?
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от adwokat; 26-09-08, 15:20.
                              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X