До: Въпрос за х.Тъжа и вр. Ботев
От Село Тъжа до хижата в нормално време - Всичко ще мине
, нас миналата година ни настигна бусче със СТЪКЛА!!! От там към Ботев не е за лека кола както вече ти казаха, макар и да е по-стабилна на странични наклони (основният проблем на пътя), но има и няколко изкачвания за който не съм сигурен, а ако имаш там проблем надали ще успееш да се върнеш на заден ход, а да "замърсиш" планината с паднала Астра "не е хубаво"
. От хижата до априлци надолу може и да минеш, но може и да имаш щети (но щом си я прежалил
), пътя е каменист и чепат, но е черен път и надолу...
Успех и да пишеш, но най-добре си вземи "джип"
От Село Тъжа до хижата в нормално време - Всичко ще мине
, нас миналата година ни настигна бусче със СТЪКЛА!!! От там към Ботев не е за лека кола както вече ти казаха, макар и да е по-стабилна на странични наклони (основният проблем на пътя), но има и няколко изкачвания за който не съм сигурен, а ако имаш там проблем надали ще успееш да се върнеш на заден ход, а да "замърсиш" планината с паднала Астра "не е хубаво"
. От хижата до априлци надолу може и да минеш, но може и да имаш щети (но щом си я прежалил
), пътя е каменист и чепат, но е черен път и надолу...Успех и да пишеш, но най-добре си вземи "джип"
Плана ми е ако е хубаво времето в събота сутринта да се отправя към с.Тъжа и от там към х.Тъжа, през деня пешеходна разходка евентуално до вр. Марагидик, веселба вечерта и на другия ден обратно. Или на други ден ако има чалъм към Априлци, но от прочетеното много се замислям за Априлци дали да не пропусна
, минавал съм го с Витара и не бих повторил

Коментар