Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преход вр.Шипка-Узана-вр.Мазалат.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преход вр.Шипка-Узана-вр.Мазалат.

При нас времето беше различно ,с всичките му плюсове и минуси.Постоянно се менеше от проливен дъжд,през облачно и мъгливо,че до ясно и слънчево/накрая на прехода/......нещо като мешана скара.
    Радвам че ти е харесало.Поздрави.
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Eто една наистина страхотна оффроуд разходка! Имало е от всичко! Срещата ви с дивите животни е направо като в приказките!
      Браво! Няколко пъти прочетох репортажа и разгледах снимките и направо не мога да откъсна очи!
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Много добри снимки и много хубава разходка сте си направили.
        И макар че съм от този край и често посещавам мазалатска територия много ми хареса всичко пресъздадено от вас
        Наистина това место е едно от най красивите из централна стара планина. Жалко че не сте можели да видите гледките южно от мазалат, наистина са внушителни !
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Много добри снимки и много хубава разходка сте си направили.
          И макар че съм от този край и често посещавам мазалатска територия много ми хареса всичко пресъздадено от вас
          Наистина това место е едно от най красивите из централна стара планина. Жалко че не сте можели да видите гледките южно от мазалат, наистина са внушителни !
          Скоро ходихме до х.Тъжа и качвахме вр. Триглав,и в подножието на върха ни се откри гледка към х.Мазалат и това което сме изтървали да видим на юг тогава.......Наистина е много внушително......Поздрави.
          NISSAN FOREVER

Коментар

От: Преход вр.Шипка-Узана-вр.Мазалат.

Любо, чак сега виждам тая тема. Прочетох я на един дъх и САМО искам да знам кога, ще ме заведеш там???
            П.С.
            НЕ приемам "не" за отговор

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
              Любо, чак сега виждам тая тема. Прочетох я на един дъх и САМО искам да знам кога, ще ме заведеш там???
              П.С.
              НЕ приемам "не" за отговор
              Ами може да се уреди...Само за информация от Ст. Загора до Мазалат и обратно са около 230-240км.,като само около 80 са асфалт.Тогава отне точно 12часа ,като сме спирали основно за около 30-40мин. на х. Мазалат за по чай и кафе...
              Единственото за което съжалявам тогава беше лошото време и никаквата видимост/през повечето маршрут карахме в мъгла и вр. Мазалат също беше обвит с нея/.
              Прибрах се разглобен!
              NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                Ами може да се уреди...Само за информация от Ст. Загора до Мазалат и обратно са около 230-240км.,като само около 80 са асфалт.
                А не може ли да се преспи на Мазалат на палатка?
                Ето и примерна програма - петък вечер след работа тръгване за Стара Загора, нощувка, събота тръгване, вечер на палатка и неделя слизане и кой от където е...
                Остана само да уточним коя събота и неделя да ...(за по нататък става въпрос).

Коментар

Маршрута ми допада и ако нямате нищо против, бих се присъединил.

Коментар

В момента от към северния склон на планината има сняг около 60 80 см внимавайте, тия дни карах близо до Мазалат.

Коментар

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
                      Маршрута ми допада и ако нямате нищо против, бих се присъединил.
                      Данчо с удоволствие ще споделим с вас само да се организираме.

Аз за сега съм свободен последния уикенд на ЮНИ. Ще го обсъдя с Любо.

Коментар

Супер преход. Завиждам ви!

ПП. Колега не беше ли с Терано?
                        Nissan Terrano 2.7 TDi
                        ----------------------------
                        Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Първоначално публикуван от D. Bibov Преглед на мнение
                          Супер преход. Завиждам ви!

ПП. Колега не беше ли с Терано?
                          Ако говориш за мен да!

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                            Ако говориш за мен да!
                            Не за lubashki777, но сега виждам, че темата е от 2008
                            Nissan Terrano 2.7 TDi
                            ----------------------------
                            Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Да, темата е от 2008-ма но я плануваме и за тая година. Днес говорих с Любо и по всяка вероятност, ще се проведе към септември. Положението за лятото е сложно за повечето от нас. Така, ще имаме повече време да плануваме дата.

Коментар

Първоначално публикуван от D. Bibov Преглед на мнение
                                Не за lubashki777, но сега виждам, че темата е от 2008
                                ДА...тогава бях с Патрол,а сега той само се вижда зад Тераното на Дамян на аватара му...
                                Хубави времена бяха...времена на много хубави преходи с доста машини в колоната и почти всяка неделя...
                                За съжаление тези прекрасни времена безвъзвратно отминаха...
                                Поздрави!
                                NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X