Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лека разходка из Лозенската планина, Плана и околовръстното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Аааа!

Първоначално публикуван от quadra
    Така няма да се разберем, какво им е на америкнските? Я го виж Голди съвсем отскоро кара Вранглер и вече видя за какво става дума... Само който не е карал американски джип, само той ги хули...
    Венци го е писал поне 100 пъти, нищо лично, но света не е черно бял, с това се опитвам да подтикна определени учстници в портала към уважение мнението и разбиранията на всички
    LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani
      Първоначално публикуван от alex_markov
      Първоначално публикуван от dani
      Добре сте си прекарали, а и мисля че бутането и дърпането и било достатъчно
      Между другото се замислих и си направих лека статистика (без претенций за изчерпателност):
      от 40-60 дърпания с лебедката, само 2-3 съм се вадил себе си???? Всичко друго е за други автомобили - това нормално ли е?
      Ми нормално е щото си си взел автомобил както пишат някои от форума "дефектен/бракуван като нов". Ако беше с американскиииииии...... лелеееееее, сигурно ако въобще излизаше извън пътя щеше само себе си да теглиш Това да ти е проблема.
      Не си прав. Мислих защо е така и имам само едно обяснение - мен ме е страх повечко и не се завирам на "лошите" места. Всяка разходка ми е "камара" нерви дали ще минем, какво ще ни се случи, ама някакъв мазохизъм явно ме гони та се кефя
      П.С. А иначе - Схванах ти мисълта точният Лаф май-беше "Фабрично дефектни" - така си е

Коментар

...Имахме емоционално слизане към Бистрица (Яро да каже) ...
        Знам, че няма да ми повярвате, но застанахме почти отвесно. Поне едната от задните гуми беше във въздуха 100%. Не се претърколихме вероятно защото, муцуната на Хънтър-а, т.е. предната броня попадна в нещо като ямичка и я 'законтри'..

...мен ме е страх повечко и не се завирам на "лошите" места. Всяка разходка ми е "камара" нерви дали ще минем, какво ще ни се случи, ама някакъв мазохизъм явно ме гони та се кефя
        Хи-хи...
        По принцип не си човек, който преувеличаваш ..
        Ако има ситуации, дето теб те страх 'повечко', Алекс , сигурно около теб изнасят припаднали, повърнали и т.н..
        Познавам не малко спортисти и спортни натури, но твърде малко хладнокръвни хора като тебе (не е четка)..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X