Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лека разходка из Лозенската планина, Плана и околовръстното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лека разходка из Лозенската планина, Плана и околовръстното

Днес Организирани от Злати Тръгнахме две коли Моят "Хънтър" и на Тедо "Галопера" да изръшкаме Лозенската планина през зимата (с нас дойде и Яро). Много хора ни бяха изпреварили (Главно ловджий, та се чуствахме като в младост на нова година) , но имаше и девствени пътчета, до Пасарел стигнахм леко и рано та решихме да потърсим път направо през Плана - има ама за лятото (или поне до там ни стигна куража), от третият опит се качихм почти до билото (някакъв заслон - има го в трака: http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...ovrustnoto.gdb) но натам ни се видя "в повече" и се разбързахме за в къщи, където също си организирахме "спасителна акция" и така денят ни се "изпълни", а красотата беше страхотна (и единствената причина да ви губя времето с тези глупости):

ето и малко от моите снимки:

сега качвам и филмчета https://htftp.offroad-bulgaria.com./LJ73/Razhodka080105/
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, добре че си снимал, най-ми харесаха коментарите - "Аууууу..." по-често трябва да правим така.

Коментар

с филмчетата малко се изложих - на едното каишката на фотоапарата закрива обектива, другите са съвсем къси /щото нещо не успяваше да тръгнеш/, но последното /най-голямото е добре/... Трябваше да дам на Яро, да ме снима и мен...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Добре сте си прекарали, а и мисля че бутането и дърпането и било достатъчно
          LZ1JJJ

Коментар

имаше едно дърпане /калта беше много дълбока и се "задръстих" - набра се една бабуна от кал и лед пред предния мост/, бутане нямаше , но имаше яко буксуване и на двата джипа...

участъка от клипчето го взех на втора бавна с мръсна газ /към 4000оборота / за момент спря, но аз не върнах газта и след 10-ина секунди успя да издрапа...

като цяло съм много доволен от представянето - машината "поема" от под 1000об и катери яко...

Коментар

Първоначално публикуван от dani
              И ти щеше да си прекараш добре с нас ако си беше пуснал телефона
              А дърпанията бяха 3 лебедки ама Тедо "изпусна" последните две

Между другото се замислих и си направих лека статистика (без претенций за изчерпателност):
              от 40-60 дърпания с лебедката, само 2-3 съм се вадил себе си???? Всичко друго е за други автомобили - това нормално ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                ...
                А дърпанията бяха 3 лебедки ама Тедо "изпусна" последните две
                след като се разделихме, пак ли сте се "забили в го...та"?

на мен ми стана малко дискофортно накрая щото стоях около час с кубинки пълни с ледена вода

Коментар

Ние нямахме намерение, ама така се получи Имахме емоционално слизане към Бистрица (Яро да каже) и после "спасителна акция" на МСС, но аз както винаги снимах планината вместо "екшъна"

Коментар

Браво колеги :x . А можехте и да се обадите :x
                    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от goldy
                      Браво колеги :x . А можехте и да се обадите :x
                      Виновати

Коментар

А около нова година се разбих да ви каня .
                        LZ1VMH

Коментар

Предлагам една обща разходка и греха ви ще отпадне .
                          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                            Първоначално публикуван от dani
                            Между другото се замислих и си направих лека статистика (без претенций за изчерпателност):
                            от 40-60 дърпания с лебедката, само 2-3 съм се вадил себе си???? Всичко друго е за други автомобили - това нормално ли е?
                            Ми нормално е щото си си взел автомобил както пишат някои от форума "дефектен/бракуван като нов". Ако беше с американскиииииии...... лелеееееее, сигурно ако въобще излизаше извън пътя щеше само себе си да теглиш Това да ти е проблема.
                            LZ1JJJ

Коментар

Аааа!

Така няма да се разберем, какво им е на америкнските? Я го виж Голди съвсем отскоро кара Вранглер и вече видя за какво става дума... Само който не е карал американски джип, само той ги хули...
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X