Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Снимки от разходките в Тетевен
Свий
X
-
До: Снимки от разходките в Тетевен
Миналата седмица бяхме със семейството ми на почивка в Рибарица. Първите дни времето беше дъждовно и си направихме разходки до х.Васильов х.Вежен х.Бенковски и други красиви места около Рибарица. Разбира се имаше скара и студена бираГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
-
Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеСупер разходка сте си направили.
Можеш ли да дадеш малко повече подробности за маршрута, защото се каня скоро и аз да направя една обиколка в районаСлед около десетина километра на пътя има разклонение наляво е за х.Вежен а на право за х.Бенковски. Навсякъде има табелки и няма да се объркаш. Приятно изкарване на всички който ще посетят тези красиви места!
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеСупер разходка сте си направили.
Можеш ли да дадеш малко повече подробности за маршрута, защото се каня скоро и аз да направя една обиколка в района: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34475
Коментар
-
Браво на групите.Искам да попитам НиКо колега вушев ми каза нещо за тази седмица имаш ли на представа за какво става дума или трябва с него да говоря?https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
dragomir_68, vladoniki- благодаря много и на двама ви
Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнениеБраво на групите.Искам да попитам НиКо колега вушев ми каза нещо за тази седмица имаш ли на представа за какво става дума или трябва с него да говоря?Зима иде
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар