Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки от разходките в Тетевен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Снимки от разходките в Тетевен

Миналата седмица бяхме със семейството ми на почивка в Рибарица. Първите дни времето беше дъждовно и си направихме разходки до х.Васильов х.Вежен х.Бенковски и други красиви места около Рибарица. Разбира се имаше скара и студена бира
    Прикачени файлове
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Много блага разходчица еваля

Коментар

Супер разходка сте си направили.
        Можеш ли да дадеш малко повече подробности за маршрута, защото се каня скоро и аз да направя една обиколка в района
        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
          Можеш ли да дадеш малко повече подробности за маршрута, защото се каня скоро и аз да направя една обиколка в района
          Хижа Васильов се намира между Рибарица и Шипково. На асвалтовия път между двете села или Богоя както му казват завиваш на ляво ако идваш от Рибарица пътя е един няма да го сбъркаш караш по него и ще стигнеш до хижата. В х.Васильов има места за нощувка и има и няколко бунгала. Там ще видиш и големите ветрогенератори който са на снимките на колегите от Тетевен. За хижа Вежен и хижа Бенковски се тръгва от махала Заводна в Рибарица. Пътя е малко по лош но като се качихме на Вежен имаше един Ситроен zx а на Бенковски две Лади с цигани беряха боровинки След около десетина километра на пътя има разклонение наляво е за х.Вежен а на право за х.Бенковски. Навсякъде има табелки и няма да се объркаш. Приятно изкарване на всички който ще посетят тези красиви места!
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
            Тук може да видиш снимки от пътя към х.Вежен, за да добиеш по-реална представа : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34475
            Светът на Владо

Коментар

Браво на групите.Искам да попитам НиКо колега вушев ми каза нещо за тази седмица имаш ли на представа за какво става дума или трябва с него да говоря?
              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

dragomir_68, vladoniki- благодаря много и на двама ви

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                Браво на групите.Искам да попитам НиКо колега вушев ми каза нещо за тази седмица имаш ли на представа за какво става дума или трябва с него да говоря?
                не разбрах това до мен ли е адресирано?
                Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X