Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Снимки от разходките в Тетевен
Свий
X
-
До: Снимки от разходките в Тетевен
Миналата седмица бяхме със семейството ми на почивка в Рибарица. Първите дни времето беше дъждовно и си направихме разходки до х.Васильов х.Вежен х.Бенковски и други красиви места около Рибарица. Разбира се имаше скара и студена бира
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
-
Хижа Васильов се намира между Рибарица и Шипково. На асвалтовия път между двете села или Богоя както му казват завиваш на ляво ако идваш от Рибарица пътя е един няма да го сбъркаш караш по него и ще стигнеш до хижата. В х.Васильов има места за нощувка и има и няколко бунгала. Там ще видиш и големите ветрогенератори който са на снимките на колегите от Тетевен. За хижа Вежен и хижа Бенковски се тръгва от махала Заводна в Рибарица. Пътя е малко по лош но като се качихме на Вежен имаше един Ситроен zx а на Бенковски две Лади с цигани беряха боровинкиПървоначално публикуван от huko Преглед на мнениеСупер разходка сте си направили.
Можеш ли да дадеш малко повече подробности за маршрута, защото се каня скоро и аз да направя една обиколка в района
След около десетина километра на пътя има разклонение наляво е за х.Вежен а на право за х.Бенковски. Навсякъде има табелки и няма да се объркаш. Приятно изкарване на всички който ще посетят тези красиви места!
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Тук може да видиш снимки от пътя към х.Вежен, за да добиеш по-реална представаПървоначално публикуван от huko Преглед на мнениеСупер разходка сте си направили.
Можеш ли да дадеш малко повече подробности за маршрута, защото се каня скоро и аз да направя една обиколка в района
: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34475
Коментар
-
Браво на групите.Искам да попитам НиКо колега вушев ми каза нещо за тази седмица имаш ли на представа за какво става дума или трябва с него да говоря?https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
dragomir_68, vladoniki- благодаря много и на двама ви
не разбрах това до мен ли е адресирано?Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнениеБраво на групите.Искам да попитам НиКо колега вушев ми каза нещо за тази седмица имаш ли на представа за какво става дума или трябва с него да говоря?Зима иде
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар