От Острец до х. Тъжа съм го минавал два пъти нагоре и два пъти надолу с опел Фронтера дългата база. Първият беше юли 2013, а втория септември 2014. За 1ч. и 45мин. бавно каране. Целият път съм карал 4х4 бавни на втора. Има на някои места екстремни моменти. От там се качих на връх Триглав (до последната бариера, на 200м. преди върха.Беше заключена. От миналата година има бариера и долу до рибарника. Още нещо: Необходимо е регистриране в БТС за маршрута.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
от Априлци до х.Тъжа
Свий
X
-
От: от Априлци до х.Тъжа
2013г. от с.Тъжа за х. Тъжа не ме пуснаха да мина , на бариерата. Причината е че пътят е непроходим /м.май/, а те идват и се прибират по този път.Карам киа спортаж, те нива.Пропътувах 100км. до там ,но господата решиха, че трябва да се връщам.Мисля лятото да ходя.Ще търся актуална информация преди тръгване..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Да питам - до хижа Русалка как е пътя от село Тъжа - ще се ходи с лека кола (опел тигра) или Ситроен Берлинго. С Охранатя няма проблем, ще има предварителна уговорка да ни пуснат. Просто като гледам е доста каменист пътя.Александър
Коментар
-
От с.Тъжа няма проблеми.
Пътят е каменист и това е добре,защото и да завали пак стигаш успешно-няма големи камъни,няма резки изкачвания,така че става.
Преди 2 години ходих с Нивата до х."Мандрата",та минах и покрай "Русалка"-/напълно скучен път за Нивата/,а мои приятели караха след мен с Лада Самара.
По пътя срещнахме и 2-3 далеч по-ниски коли.
Коментар
-
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар