Обява

Свий
Няма добавени обяви.

от Априлци до х.Тъжа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• от Априлци до х.Тъжа

Здравейте, от кв. Острец има път до х. Тъжа, поне така виждам на картата. Въпроса ми е дали пътя е проходим с лека кола и какво му е състоянието? Предполагам, че е черен път но все пак с сравнително висока кола и бавно каране дали ще се получи?
    Мерси на всички!
    Светът на Владо

До: от Априлци до х.Тъжа

Пътя си е за джип общо взето. Стръмен е на места. Има сериозни плочи с прагове. С къса, висока кола и печен драйвър сигурно ще стане, но има сериозен риск от щети.
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

светкавичен отговор мерси. явно няма смисал да се пробвам с астра
      Светът на Владо

Коментар

а другия вариант от с.Тъжа до х.Тъжа как е с кола?
        Светът на Владо

Коментар

Що бе? Пробвай се.... Таман някой ще си набави комплект резервни части.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение

Може..... Някъде след 30 деня........ Ама нищо не пречи да се опиташ и сега.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
              Никакъв проблем няма да се качиш до х.Тъжа с кола,пътя е малко каменист но няма грижи,освен охраната на парка .Там е национален парк и не пускат с автомобили.
              Стефан Дянков

Коментар

Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнение
                Никакъв проблем няма да се качиш до х.Тъжа с кола,пътя е малко каменист но няма грижи,освен охраната на парка .Там е национален парк и не пускат с автомобили.
                Няма проблем с охраната.казваш къде отиваш записват ти номера и си готов.Пътя е каменист но проходим.но с колата може да стигнеш на километър от хижа тъжа.по нагоре има големи коловози непроходими за кола.
                това е пътя от село тъжа до хижа тъжа.от към априлци след месец.само с джип.

Коментар

От село Тъжа до хижа Тъжа има път. Ходил съм няколко пъти но с Range Rover. Целият път е камънак. Качват се всякакви коли до там но съм виждал и доста закъсали. Ако не ти е жал за колата, опитай, но не и от Априлци. Успех!

Коментар

Здравейте,

Пътят от с.Тъжа до х.Тъжа го качвах с по-ниска кола от Астра - Тойота Корола. Наистина е каменист и трябва да се кара внимателно. При това условие, мисля, че няма да имаш проблеми. Непременно трябва рез.гума да е наред!
                    Забележка: качването беше преди 3-4г.(края на юни), т.е. не знам от тогава дали няма някакви промени по състоянието на пътя. Тогава стигнах до самата хижа. Наистина последният около километър минава през по-влажни, тревисти места. Доколкото си спомням, май имаше и едно поточе, но го преодолях нормално и на отиване, и на връщане. Успех!

Коментар

Не знам как е през село Тъжа и не вземам отношение но през Априлци не опитвай ще се видиш в приключение.Успех!

Коментар

Баце щом си решен на всичко пробваи вайно е тръпката да ти достави удоволствие карането,а щом до частите вав всякаморга ги има
                        [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Катерел съм х. Тъжа и от 2те страни. От с. Тъжа с лека кола натоварена с къмпинг оборудване и 3ма човека няма проблеми, от Острец с лека кола не съм пробвал, но ще е тръдно, а за джип няма тръпка.
                          Светът на Владо

Коментар

ей нямаш спирка ти и тва е! имаш ли резервен картер вече в багажника?
                            Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                              ей нямаш спирка ти и тва е! имаш ли резервен картер вече в багажника?
                              На астрата й сложий подкартерна защита. Вече нямам притеснения за картера.
                              Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X