Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чудният пряк път от Сулица към София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Чудният пряк път от Сулица към София

Винаги като чуя думите "от там и с лека кола може" ме обзема страх... Тези, за които казват "там и уазките закъсват" или "само с каруци" обикновено се минават някак си, ама имам многократен горчив опит от трасета дето може и с лека кола .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      А никой ли нямаше Hijack? Не можеше ли да свърши някаква работа с дървото?
      Май никой (за мен поне съм сигурен). Доста мислих по въпроса ти. Смятам, доколкото още си представям ситуацията, че нямаше да помогне особено. Единственият плюс за такъв вариант беше пукнатината в дървото - там бихме могли да набием подвижната част на джека. А после?

Номерът "вдигаме - събаряме заедно с джека, вдигаме - пак събаряме и т.н." не би се получил. Дебелият край на дървото допираше до високия склон, а клоните му бяха доста добре закотвени в ниското. Вероятно нямаше да е много ефикасно и съчетанието на вдигане с джек и теглене с джипка; точно в тази посока дънерът щеше яко да задере в горния склон.

Но не знам, де. Просто размишлявам на глас. По-опитните, най-вече Кайо, биха могли да ти отговорят по-добре.

Поздрави! Надявам се да съм свободен в неделя, та ще се видим.
      Искам България чиста!

Коментар

Мисля че се справихме перфектно със ситуацията,а пък джака надали щеше да ни помогне повече.Най вероятно ще си купя резачка та да няма повече такива изненади.
        ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
          Май никой (за мен поне съм сигурен). Доста мислих по въпроса ти. Смятам, доколкото още си представям ситуацията, че нямаше да помогне особено. Единственият плюс за такъв вариант беше пукнатината в дървото - там бихме могли да набием подвижната част на джека. А после?

Номерът "вдигаме - събаряме заедно с джека, вдигаме - пак събаряме и т.н." не би се получил. Дебелият край на дървото допираше до високия склон, а клоните му бяха доста добре закотвени в ниското. Вероятно нямаше да е много ефикасно и съчетанието на вдигане с джек и теглене с джипка; точно в тази посока дънерът щеше яко да задере в горния склон.

Но не знам, де. Просто размишлявам на глас. По-опитните, най-вече Кайо, биха могли да ти отговорят по-добре.

Поздрави! Надявам се да съм свободен в неделя, та ще се видим.
          Може да се бута, дърпа, вдига, троши в някой случаи. Въпрос на постановка. Върши работа в някои случаи, в които и лебедка не помага.

Ще се радвам да дойдеш в неделя.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
          X