Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Белинташ (Беланташ) – светилището на бесите, посветено на Сабазий

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Белинташ (Беланташ) – светилището на бесите, посветено на Сабазий

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
    извинението за касовия бон с тока е меко казано несериозно... има предостатъчно модели касови апарати с акумулатор и захарнване през адаптор за 12V...
    Оплакванията за обслужването ми звучат много реалистично - с такова обслужване съм се сблъсквал в доста от по-малките обекти...

Жалко, защото тъкмо се бях навил да заведа семейството някой уикенд...

Точно там няма смисъл да ги водиш.
    Но това, от друга страна, е единствения начин да се убедиш, че упреците са основателни.
    А на господин Христо Христов пожелавам успех и го поздравявам за невероятното чувство за хумор.
    На въпрос - .....в стаята ни няма пердета? Отговора - Ами то няма и корниз. Е прекрасна проява на хумор.
    Защото отговорът можеше и да е - Пердетата не са включени в обслужването!

Сабазий, по никакъв начин не покрива критериите ми за такова място.
    И за да не изпадат в същата ситуация и други хора недостатъците му трябва да бъдат огласени.
    Така че работете господин Христов, работете по отсраняване на недостатъците , за да стане Сабазий едно приятно място и за хора с по-високи критерии.
    Успех!!
    Последно редактирано от Keltis; 28-08-09, 15:56.
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

до сега видях доста противоречиви мнения а искам да посетя това място;та въпроса ми е може ли да се стигне с джип до него -(не по асвалт(

Коментар

Може да се стигне без проблем с джип до подножието на светилището, за 5-10 минути по пътеката се изкачваш до скалното плато.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
          Може да се стигне без проблем с джип до подножието на светилището, за 5-10 минути по пътеката се изкачваш до скалното плато.
          а от там има ли възможност да се стигне до кръстова гора пак по черно?

Коментар

Белинташ и Кръстова гора са на 2 срещуположни баира
            От Белинташ слизаш до с.Мостово, в селото точно зад църквата влизаш в реката и караш срещу течението. Държиш дясния ръкав/дере, което почва да се изкачва, после се отделя от реката и така 6км серпентини и тясни пътеки до Кръстова гора Пътят не е софт.
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

[QUOTE=stojan_defender-a;1163626]Белинташ и Кръстова гора са на 2 срещуположни баира
              От Белинташ слизаш до с.Мостово, в селото точно зад църквата влизаш в реката и караш срещу течението. Държиш дясния ръкав/дере, което почва да се изкачва, после се отделя от реката и така 6км серпентини и тясни пътеки до Кръстова гора Пътят не е с
              Последно редактирано от venci_uaz; 18-05-10, 12:04.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                Белинташ и Кръстова гора са на 2 срещуположни баира
                От Белинташ слизаш до с.Мостово, в селото точно зад църквата влизаш в реката и караш срещу течението. Държиш дясния ръкав/дере, което почва да се изкачва, после се отделя от реката и така 6км серпентини и тясни пътеки до Кръстова гора Пътят не е софт.
                благодаря не съм ходил из тези места ама по думите ти май по това време на годината няма да може да се мине?

Коментар

Първоначално публикуван от venci_uaz Преглед на мнение
                  Благодаря несъм ходил из тези места и по думите ти май по това време на годината ще бъде невъзможно.реката много ли е голяма изобщо проходима ли е?
                  Нищо му няма на това време на годината. Пътят не е толкова страшен. Просто е доста камънак, особено в началото.

Реката по принцип си е напълно проходима.

При излизането на асфалта до Кръстова гора трябва да се има предвид, че излизаш в участъка, който напуска района и е еднопосочен. Т.е. оказваш се в насрещното и е хубаво да се внимава, за да няма насреща някой изненадан.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

От: Белинташ (Беланташ) – светилището на бесите, посветено на Сабазий

Колеги,

малко да изтупам от прахта тази тема

Мисля да ходя във въпросното вилно селище съвсем скоро и се чудих дали някой от вас (в Никакъв случай не визирам Келтис/Сермукс, защото е пуснал един и същи пост в стотици форуми и очевидно е пристрастен) е нощувал там. Интересувам ме конкретно какво представляват стайте отвътре, дали са добре отоплени и т.н., че сайта им е добър, но няма и една снимка отвътре на къщите.

Благодаря предварително!
                    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Привет!
                      И аз се присъединявам към мненията, че мястото е УНИКАЛНО!!!
                      Пътят, когато ние пътувахме, беше доста кофти, но веднъж стигнали на мястото - мисля, че бяхме отседнали в един комплекс в Мостово, ще приложа снимка, щото наистина не си спомням, човек изпада в странна "фаза" на благоденствие...
                      Цялата компания беше възхитена от мястото, обслужването, условията...
                      А, иначе имаше и палатков лагер,Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 116.jpg
Прегледи:1
Размер:189.9 КБ
ID:5230475 така, че мястото задоволява наистина всички "капризи"...
                      Жалко за нещата които чета тук за този комплекс... но аз препоръчвам да посетите мястото!!!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 039.jpg
Прегледи:1
Размер:218.3 КБ
ID:5230474

Извинете ме, ако снимките не са подредени, ама нещо се разместиха...
                      LR Disco I 300tdi
                      Nissan Pathfinder
                      Honda VF 750
                      Suzuki GSXR 750

Коментар

Първоначално публикуван от tytovla Преглед на мнение
                        ... Жалко за нещата които чета тук за този комплекс... но аз препоръчвам да посетите мястото!!!

[ATTACH=CONFIG]273738[/ATTACH]
                        ...
                        Нещата, които четете тук се отнасят за в.с. "Сабазий", а не за мястото, показано на снимката, на която виждам къщичка от комплекс "Старите къщи" - наистина досто добро (и доста популярно) място.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                        X