Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой как прекара този уикенд?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой как прекара този уикенд?

Гадното нещо наречено ауспух вече няма да ми дупчи резервоара
    нема да се фалиме оно се види и само се фали

Коментар

Първоначално публикуван от mariolh Преглед на мнение
      Гадното нещо наречено ауспух вече няма да ми дупчи резервоара
      Или така да се сгъне в локвата че да не мога да дам газ

Коментар

Имам само един проблем-дълга база.Ако омекне малко калта може и да си направя път.Ама като гледам тия от ВТV дават да застудява повече.

Коментар

Хайде утре да я поразрием още?!
          Те т'ва е Баце...

Коментар

Може докато съхне боята на бронята

Коментар

Дойде ред и аз да сложа малко снимки в този форум !От скоро се се сдобих с витара къса база 95 г. автомат и сед необходимата смяна на ремаци масла и тн. дойде време да я пробвам!к.Кратка уговорка в четвъртък с Даниел и неговата г класа /мой много добър приятел и на когото искрено благодаря за тази разходка, надявам се и той да се е забавлявал/в събота се изнесохме на 10-на км. от Пловдив в посока с. Оризаре.Там има едни хубави дупки а и река Марица е наблизо за радост на децата без които естаствено неможе да се разминем /моя всезнайко стана в 6 часа от мерак и вече дава акъл от каде да се мине и той какво можел а е само на 10 г./Естествено не се размина и без малко дърпане и козметични дефекти но това е в реда на нещата!Добре си прекарахме: ето и малко снимки
              Трябват гуми гумииии и малко вдигане абе ще е направим бе !
              Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
              костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Ами то мирак да пробваме витарата нали е нова придобивка ама върви пущината!След кратка уговорка с Даниел и неговата г класа в четвъртък мръднахме извън Пловдив на 10-на км. ето и снимки :
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнение
                  Дойде ред и аз да сложа малко снимки в този форум !От скоро се се сдобих с витара къса база 95 г. автомат и сед необходимата смяна на ремаци масла и тн. дойде време да я пробвам!к.Кратка уговорка в четвъртък с Даниел и неговата г класа /мой много добър приятел и на когото искрено благодаря за тази разходка, надявам се и той да се е забавлявал/в събота се изнесохме на 10-на км. от Пловдив в посока с. Оризаре.Там има едни хубави дупки а и река Марица е наблизо за радост на децата без които естаствено неможе да се разминем /моя всезнайко стана в 6 часа от мерак и вече дава акъл от каде да се мине и той какво можел а е само на 10 г./Естествено не се размина и без малко дърпане и козметични дефекти но това е в реда на нещата!Добре си прекарахме: ето и малко снимки
                  Трябват гуми гумииии и малко вдигане абе ще е направим бе !
                  ВИТАРАТА ти е супер.Другият път да я пробваме колко гази във вода,а?

Коментар

Първоначално публикуван от Shaka Преглед на мнение
                    ВИТАРАТА ти е супер.Другият път да я пробваме колко гази във вода,а?
                    Няма проблем за газенето само трябва един найлон на делкото и траба на въздушния филтър /аз като стар ВиК майстор нямам проблем с тръбите /иииииииии ..... напрееееееееед ... и ще видим до каде и колко

Нещо немога да кача и други снимки имам някакво ограничение /лимит /?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X