Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой как прекара този уикенд?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой как прекара този уикенд?

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
    След седмица ще стане на 9 .Моторчето го кара вече 2 години почти.Купено е от Явор и е 125 к.см. , но на лято ще го продавам , че му омаля.Ако километрите не са били 25 , то бяха не по-малко от 20 .Отне ни около 3 часа , и след катоизстъргахме калта от малкия ,спа като ,,заклан''. цяла зима му се беше стегнала шапката(каската) и не искаше да се прибира.Поне се надиша със свеж въздух и хапна прясна калчица
    Много завиждам на колегите от Рила - тази зима не можах да отделя време да покарам някъде в планината на сняг .
    nikito776 , поне сте си минали жантите на пясъкоструй . Интересно местенце - я да ми пратите координатите !
    Добри е по координати и GPS технологии....
    Пък и ти ела в Бургас,ще те закараме лично,че аз не бих разчитал на координати от Добри.....

Коментар

Работих. По 2 работни дни на компютъра на ден. "Такива ми ти работи".

Коментар

Аз успях да стигна с много премеждия до язовира.Малко по канавките после на заварка и така ето малко снимки и от мен
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
          Гризе ме черна завист,като гледам снимките.А аз-цял ден в Пловдив,по работа.Поне да се бях видял с някой от форума,но като не им знам телефоните.
          0885 645614 Васил

Коментар

МАрианееее , кажи на Мирко ,че джантите се ,,хващат'' с гайки , не се заваряват !
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

А аз се чудя защо не могат да развиват гайките.И се мен викат момчетата на вулканизатора нали сам си катил и неми пука да ли са заварени или затегнати

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                Гризе ме черна завист,като гледам снимките.А аз-цял ден в Пловдив,по работа.Поне да се бях видял с някой от форума,но като не им знам телефоните.
                0898502304-Тодор

Коментар

днес пък понеже ще съм на работа и ме е яд реших да си прецакам нещо за уикенда..станаха две филмчета от палежа на съединителя/той си беше заминал де/ и добре че домакина на полигона ме измъкна, че инак още да разпъвам въжета и системи там..
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от трол; 09-02-08, 23:08.
                  Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

първи неуспешен опит за унищожаване.. http://youtube.com/watch?v=vE7Vl130L44
                    и втория.. http://youtube.com/watch?v=ekX9OxodjXA
                    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

А пък ние тази сабот каде каде и аиде на лов с един приятел с неговия джип малко барнат сори нямам снимки но ще направя поне от последствията. И така лова в Добруджата на гривек кал и сняг край поясите колкото искаш гривек много ама само 2 паднаха и кам 4 се прибираме и пред нас чакал и ние след него и яко стрелба и на 6-тия изтрел падн огледалото на ТЛК колегата от дзад го застреля и така мина деня
                      Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                        Е съблазнителна е тази "ямичка".
                        Само там не влезнахме но утре май ще я пробваме
                        Те т'ва е Баце...

Коментар

Браво отлично сте си прекарали а аз правя гараж.
                          Ехххх

Коментар

Първоначално публикуван от roki_75 Преглед на мнение
                            А пък ние тази сабот каде каде и аиде на лов с един приятел с неговия джип малко барнат сори нямам снимки но ще направя поне от последствията. И така лова в Добруджата на гривек кал и сняг край поясите колкото искаш гривек много ама само 2 паднаха и кам 4 се прибираме и пред нас чакал и ние след него и яко стрелба и на 6-тия изтрел падн огледалото на ТЛК колегата от дзад го застреля и така мина деня
                            как така падна от изтрел ли?

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                              Ай...колега тази ямичка е кофти и ме нервира много!
                              Там останаха фарове,мигачи,огънаха се ауспуси и да не казвам колко нафта и т.н.
                              Но няма да е нейното
                              Те т'ва е Баце...

Коментар

тея дни ще я оставим без кал..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X