Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обзор - снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Обзор - снимки

Браво на папараците
    чудесни снимки-супер

Коментар

Яд ме еееееееееееее.
      Брех за 1 седмица да ме няма и Вие какви хубави неща натворихте.
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Прекрасен "обзор "
        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
        Това е положението.

Коментар

И снимките и коментарите са супер. Просто нямам какво да добавя /от към снимков материал/. Иначе много суперлативи за организаторите от мен. И най вече за спонсора на цялото мероприятие-ЯВОР ВРОМОС.
          Защото за да имаме ние всички тези незабравими преживявания ги дължим най вече на него. Всичко беше чудесно и аз съм изненадан от многото участници в сбирката. Както каза Пърси, че ще пусне контестация, за да се повтори отново щурият уйкенд. На мен и моето семейство много ни хареса. Вярно, че и събрахме погледите на кореняците от Обзор. Някой от нас доказаха и на горските, че и в най подгизналото и кално време няма непреодолими баири за наш'те джипки.
          Благодарности и на екипа бургазлии-уубави 'ора, който спомогнаха за организацията на този чудесен уйкенд. Ще спомена Явор-Дорзи, той малко е от Карнобат, ама този град пак е близо до Бургас, Гошо-капитана с Вранглера, и Джорджо. Сигурно има и други, които също са спомогнали, но аз не съм ги забелязал, тъй като в петък вечер, когато пристигнахме всичко или почти всичко беше вече уредено.
          Ще пусна отделен пост да разкажа от моя гледна тачка кое как се случи, и да вмъкна и малко конструктивна критика.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Малко и аз да се "намеся" - малко "храна" за Гугъл Ърт, за да добиете представа къде сме ходили. Трасето е записано с GPS (гранд пържоли скара ) и съм го допрецизирал с помощта на сателитните снимки. За сведение - това сме аз и Николай с Витарата.
            Общото ми впечатление е отлично - и трасето хубаво, и прасето хубаво, барбекюто също. Това е един от най-хубавите уикенди, които съм прекарвал! Като има други подобни, пак ще дойда, стига да ме поканите.
            Благодаря на Николай за помощта и транспорта !
            ПП: Зипнах файла, понеже форумът не приема КМЗ-файлове. Надявам се с това да не съм нарушил някое правило ...
            Прикачени файлове

Коментар

optron, добра идея е да покажеш трасето! Имам само една малка забележка, 5-та точка се намира на около 250 метра на изток от мястото на което си я сложил.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ми оказа се, че гъстата гора е пречка за моя ГПС ... съжалявам за избора, ще си купя друга машинка ...

Коментар

Чудесна сбирка и както изглежда с много добра организация и не на последно място с видимо висок дух и настроение на всички! Браво, поздравления за всички, които са присъствали. Ще бъде чудесно ако се превърне в ежегодна традиция!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    Ще бъде чудесно ако се превърне в ежегодна традиция!
                    Обещавам да стане традиция!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                      Обещавам да стане традиция!!!
                      Както казват Господари на ефира: ОБЕЩАНО!

От името на калните ядачи на кебапчета и др. и пиячи на бира и др. сърдечно БЛАГОДАРИМ!
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

страхотно преживяване е имало.оставам с надеждата да дойда другия път може да не е като участник но пък съм много добър в скарата(не само в яденето).Браво на организаторите и спонсорите.Операторите също добре се справят(нищо че има размазани снимки)без да съм присъствал усетих атмосферата и ми се вдигна адреналина.

дано наистина да стане традиция!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kolega_bg2002 Преглед на мнение
                          страхотно преживяване е имало.оставам с надеждата да дойда другия път може да не е като участник но пък съм много добър в скарата(не само в яденето).Браво на организаторите и спонсорите.Операторите също добре се справят(нищо че има размазани снимки)без да съм присъствал усетих атмосферата и ми се вдигна адреналина.

дано наистина да стане традиция!!!

Хмммм градски, на другото състезание ще те кача при мен на виетнамката отгоре, и тогава ще те видя какви снимки ще направиш Трябва да си с много "извънземна" техника за да покажеш нещо впечатляващо Аз съм доволен и на толкова, важното е че отразих събитието
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ееееееее градски това не беше критика не съм искал така да прозвучи. Напротив сори много се кефя на тея снимки и най вече на разказа ти. Може да приема поканата ти да се кача с теб на виетнамката

Коментар

А защо,от около 40 фотоапарата и към 15 видеокамери,само двама качиха снимки??
                              Другите да не си осветиха лентите?

Коментар

като каза ленти (филм), имам и филмови кадри, но докато ги проявя и сканирам ще дойде следващата игра.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X