Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо ме е засърбяло... (София, 19/20.01.2008)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нещо ме е засърбяло... (София, 19/20.01.200

Ами кво да кажа. Направо ме е срам, да споделя, че днес се успах, след късни гости снощи. Изпуснал съм една готина разходка.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
      Добре са станали снимките,а тази направо е за оскар
      +1.

Да гледаш и да се тюхкаш: "Оскаре, Оскареее, какво съм изтървал!"

Чудо - разходка!

Поздрави на колегите!
      Искам България чиста!

Коментар

стана супер разходка следобед всичкки се забавлиха..евала!..и май никой не се наби в зорлем-екстреми но пък нарочно-бол..:Ники изненадах се че не беше с нас,стана екстра софт с елементи на екстремен софт във 2та част а пък и на полигона има супер готини заигравки!/според мен/
        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Владко, първия клип не се отваря с нищо.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Владко, първия клип не се отваря с нищо.
            Ако имаш предвид файла, който е с големина Гигабайт и триста, това е архив, а възможната причина да не се отваря е да си го теглил сутринта, когато още го качвах. Ако проблемите продължават- пиши на лично и ще гледам да оправя нещата
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Срещата. Тая бензиностанция малко по малко се превръща в основен сборен пункт при разходки из района. Както се вижда след известно колебаене и "Бясната табуретка" е налице.

Това е положението от към София. Мокър сняг, няколко пъти топил се и замръзвал. Засега особени проблеми няма.

Първата заигравка. Оказа се че някой от автоматичните хъбове на ферозата на Влади не зацепва.

Брей, тяхната кожа!

Ето го виновника. След известно количество клатене и проби напред-назад се стигна до извода, че хъба няма да го бъде, и се взе решение ферозата да се остави някъде по-надолу, и на връщане да се прибере. Речено-сторено.

Колегата MARINHAKER от Стара Загора приюти пътуващите от тук нататък. Междувременно и той си поигра....

Ще минем ли оттук...? Няма ли да минем...? Я да пробвам!

На собствен ход с гуми за мъгла - до тук.

Някои опъваха лебедка, другите гледахме сеир. Взе се единодушно решение че от тук няма да можем да минем всичките, и направихме кръгом.

Първата лепкава калчица.

Красота!

Поиграхме си. Времето - баш за каляне!

Ама сме убавци!

Някой предложи да хапнем на мото полигона в Големо Бучино. Речено-сторено. Добро местенце за хайманосване. Уж на пръв поглед не много кално, но постепенно обувките ми почнаха да тежат все повече.

Е те-това баирче ще го качваме!

Да, ама не! Хем кал, хем рохкава. В един момент се губи сцепление, и до там. Може би ако беше с една идея по-сухо....

Колегите си чешат крастата.

Обратно към Люлинската кал. Само че кривнахме по друго пътче. Калта-мазна и лепкава. Лебедки, тегления... В крайна сметка се качихме.

Trol пак беснее. Няма наиграване ей!

Тая кал така и не падна до последно.

Дърпане на ГАЗ-ка от ISUZU. По пътя - лед, отстрани сняг, а под него от оная-хубавата кал.

Вече се изнасяме. Между другото колегата Trol пак си поигра, проверявайки едно отклонение по пътя. Хай-лифт-а влезе в действие, както може би сте видели от снимките на другите колеги.

Асфалта вече се вижда.

Някои нямаха наиграване, както винаги.

И съответно резултата:

Е, това беше. Разделихме се по живо по здраво. Това по-долу е калта по джипката на MARINHAKER, след първия опит на автомивката. Момчетата се мъчиха около час. А то все излиза ли, излиза....

Няколко кратки филмчета: http://ftp.offroad-bulgaria.com/sparkybg/20.01.2008%20Lulin%20Soft/Movies/

Имаше от всичко и за всички. Благодаря на колегите за чудесното прекарване.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
                Ако имаш предвид файла, който е с големина Гигабайт и триста, това е архив, а възможната причина да не се отваря е да си го теглил сутринта, когато още го качвах. Ако проблемите продължават- пиши на лично и ще гледам да оправя нещата
                Абе к`во лично и други ще го гледат не само аз става въпрос за Р1100629
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да и аз неможах да го отворя,Браво Спартак добър репортаж,специални благодарности на колегата с УАЗ-за
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Моля! Пак заповядайте , ама аз защо нищо не мога да кача???И все пак беше супер!
                    marti6

Коментар

беше забавно..ако има желаещи за игра на сигурно можем да отидем до мото полигона за 2-3 часа..само се обадете да се разберем
                      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X