Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо ме е засърбяло... (София, 19/20.01.2008)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нещо ме е засърбяло... (София, 19/20.01.200

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Абе и на мен ми се искаше да е по софт. Още повече че и времето го дават да е хубаво. Пък имам едни пържоли в хладилника......
    Вие още имате време да се колебаете и да се пробвате в един или друг състав. Аз вече съм го минал това и съм наясно със себе си.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Много мислех дали да се включа но като гледам уклона накъде върви, още повече след присъствието на Голди се отказвам. Приятно изкарване.

Споко!
      Аз съм в почивка и няма да ходя никаде.
      LZ1VMH

Коментар

Eee, хора ! Разходката е предвидена за СОФТ, дори е и в този раздел....нека си остане такава, пък било то и с леки препятствия и "заигравки". Нека се съберем първо на Лукойла, пък ще преценим на място терена съобразно състава. Времето действително ще е хубаво, тъй че не виждам смисъл да се пропилее пред компютъра. А от друга страна, и на мен не ми се гази в кал до ушите и бута....
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

много жалко а пък аз точно се надявах на кал до уши и отгоре но щом се запазва духа на разумен софт все пак няма да бягам от работа...приятно каране а и времето ще е супер може ли все пак един телефон? ако реша да ви търся по баирите ..
          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Приятна разходка на всички! За съжаление, за днес ми се яви ангажимент, ще пътувам другаде и няма да мога да дойда. Ще очаквам впечатленията ви довечера.

Поздрави!
            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
              много жалко а пък аз точно се надявах на кал до уши и отгоре но щом се запазва духа на разумен софт все пак няма да бягам от работа...приятно каране а и времето ще е супер може ли все пак един телефон? ако реша да ви търся по баирите ..

Eто моя номер - 0888947151 Владо. Ако решиш да се присъединиш-звънни. Аз след малко тръгвам за срещата

Коментар

ок мерси, че не ме свърта
                Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Ареее бре ей, давайте снимки бре. Баси що народ снима и никви снимки няма....
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                    Ареее бре ей, давайте снимки бре. Баси що народ снима и никви снимки няма....
                    Дима изпусна веселата част,върнахме се по същият път само че друго разклонение
                    то не бяха лебедки,е и хайджек беше използван на места.
                    Очаквам от колегите снимковият материал
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Давай народе, теглиии !! Това са част от моите снимки. Останалите- после ! https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...0%ed%e8%ed%e0/

Искам да благодаря на всички за чудесната разходка ! Най-вече на MARINHAKER, задето поради хъбови причини се наложи да извозва още трима пасажери, които се постараха да му овъртят джипката отвътре с хубава и лепкава Люлинска кал. ще гледам да спретна и едно репортажче, обаче чакам снимките от още един апарат

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
                        Давай народе, теглиии !! Това са част от моите снимки. Останалите- после ! https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...0%ed%e8%ed%e0/

Искам да благодаря на всички за чудесната разходка ! Най-вече на MARINHAKER, задето поради хъбови причини се наложи да извозва още трима пасажери, които се постараха да му овъртят джипката отвътре с хубава и лепкава Люлинска кал. ще гледам да спретна и едно репортажче, обаче чакам снимките от още един апарат
                        Измихме я! Момчетата на автомивката се мъчиха цял час, но я измиха добре, и отвън, и отвътре и отдолу... Снимки с коментари от мен утре...
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Добре са станали снимките,а тази направо е за оскар
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Marin Stoyanov; 20-01-08, 22:09.

Коментар

Пичове,снимките са страхотни.Радвам се за прекрасните мигове в калта.Само не видях скаричка...Дайте координати на полигона ,къде е?Специално благодаря на Мраинхакер,че мигновенно ми съдейства за поръчка на ръчни хъбове,които вече са при мен и утре монтирам.Така съм подготвен за другата седмица.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                              Пичове,снимките са страхотни.Радвам се за прекрасните мигове в калта.Само не видях скаричка...Дайте координати на полигона ,къде е?Специално благодаря на Мраинхакер,че мигновенно ми съдейства за поръчка на ръчни хъбове,които вече са при мен и утре монтирам.Така съм подготвен за другата седмица.
                              Времето за скаричка минаваше ето така:
                              Прикачени файлове

Коментар

Браво ....чудна кал........жалко че не бях с вас да пусна японската уазка да поореВиждам,че е имало много емоции,дърпане,повдигане и т.н.Айде някой да се хване и да систематизира разходката от началото до края,с надлежно прикрепен снимков и видео материял.Поздрави.
                                П.П.Марин ми се обаждаше по време на разходката и аз преживявах с вас трудностите и емоциите.Дано някой напише подробен репортаж,че сън няма да ме хване.
                                NISSAN FOREVER
                                -----------------------------------------------------------------------------
                                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X