От: Мистерията на Линът край село Бойково
По дължина е изток запад. Имате ли снимки какво показва компаса във вашия случай.
По дължина е изток запад. Имате ли снимки какво показва компаса във вашия случай.
В момента работа да възстановя снимките от пътеписа, там използвам компаса на телефона си, но не съм "твърдял" нищо, а напротив признавам си, че техниката ми е далеч от професионална. Та по дължина ми е интересно какво сте установили.
В момента работа да възстановя снимките от пътеписа, там използвам компаса на телефона си, но не съм "твърдял" нищо, а напротив признавам си, че техниката ми е далеч от професионална. Та по дължина ми е интересно какво сте установили.
Част от сегашната невъзможност да се изпълни такова нещо, като строежа на голямата пирамида се дължи на неща като обществен строй и права на човека
Не на липса за познание на методите 
). Кольо Фичето също не е бил много наясно с диференциалните уравнения, доколкото знам, но е построил неща, дето сега ако не се подпишат две купчини архитекти, инженери и три - четири комисии, няма как да се позволи да се строят. Съвременните майстори още проектират покриви и пресичат пирамиди с призми, без да имат капка идея даже от стереометрия.
Понеже рядко се споменава как е доказано.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.
Коментар