Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за разходка с Defender 110!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Покана за разходка с Defender 110!

Първоначално публикуван от sv2006 Преглед на мнение
    Браво,страхотен репортаж, най ме изкефиха купонджиите в Тропера смях се с глас като им видях ухилените физиономии с бутилката в почти обърнатия джип

пп. Колкото и да гледах неразбрах как са се озовали там
    Не си видял клипа сниман отвътре барабар с диалога. Е те там е силата
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от sv2006 Преглед на мнение
      Браво,страхотен репортаж, най ме изкефиха купонджиите в Тропера смях се с глас като им видях ухилените физиономии с бутилката в почти обърнатия джип

пп. Колкото и да гледах неразбрах как са се озовали там
      Точно в този момент аз ги наблюдавах от около 40 метра и щех да падна като видях кво направиха. Обаче ми е трудно да го опиша, защото беше доста професионално а аз не съм толкова навътре в нещата
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Не си видял клипа сниман отвътре барабар с диалога. Е те там е силата
        Къде е тоя клип бре?. Трябва ли да се праща SMS на 4-цифрен номер....
        Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
          Къде е тоя клип бре?. Трябва ли да се праща SMS на 4-цифрен номер....
          Аааа,приемам и пари в брой...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Клипа е в мен, утре ще се опитма да го кача!
            П.П.
            Гаден Компютъррррр
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Колеги, утре, а при непредвидени обстоятелства вдругиден ще кача на ftp папка, която при записване на ДВД ще може да се гледа на всеки домашен ДВД плеър, както и на компютър. Ще напиша и как да се качи. Предупреждавам отрано, защото папката ще бъде около 2,5ГБ и след известно време ще я сваля, за да не пълни излишно сървъра. Папката ще съдържа двата клипа и около 1 час версия на суровия материал. Ще има и меню със сцени. Горещо Ви препоръчвам да го гледате на телевизор, а не на монитор. Поради характерни особености в резолюцията и контраста на двете, качеството се различава. В момента изравнявам звука, видеото съм направил.

Коментар

Кефиш ме.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Кефиш ме.
                  ... щи звънна ... !?

Брей какъв спамер съм !!!

Коментар

Колеги, качих папката.
                    http://htftp.offroad-bulgaria.com/velio/
                    Казва се "VIDEO_TS".
                    Свалете я и я запишете така:
                    NERO - DVD - Burn Image to Disc - DVD video files - Add - /намирате директорията на папката/ VIDEO_TS /възможно е да се отвори папката и да видите файловете. Дайте "OPEN"/ - Add - записвате на DVD.
                    Става също и с Copy to DVD софтуер.
                    КРАЙНАТА ПАПКА НА ДВД-то ТРЯБВА ДА Е С ИМЕ VIDEO_TS
                    Препоръчвам Ви да проверите съдържанието след изтеглянето за евентуални грешки. Просто го изгледайте набързо.
                    Препоръчвам Ви също да запишете първоначално на DVD RW диск и при безпроблемно тръгване на ДВД плеър да копирате ДВД-то, за да няма фира на дискове.
                    Размерът е 3,25ГБ. Голяма теглене ще падне, но и голямо качване падна - около 4 часа. Сипете си напитка, нарежете мезе и - приятно гледане!

Коментар

Още малко пояснения:
                      Ако сваляте файловете в папката поотделно, след като приключите ги вкарайте в папка, която именувайте VIDEO_TS Спазете точно големите букви и долната черта. В компютър папката може да се отвори с всеки софтуер за четене на ДВД-та. При запис на ДВД, спазете точно каквото съм написал. Горещо Ви съветвам при първия запис да използвате DVD RW, който да проверите на домашен DVD плеър. Ако плеърът не прочете въобще диска, това може да е от неспособност на самото устройство да чете RW. Ако е така, пишете ми на ЛС. Ако проблемите са непреодолими, ще кача суровото както преди.
                      Избрах този вариант, за да може всеки да има на ДВД цялата разходка и да я гледа удобно на телевизор, без да му пълни компютъра.
                      Всичко, което съм написал е тествано и работи, но са възможни случайни грешки при тегленето на файловете, както и при качването им.
                      Вариант е също да се видим и да Ви дам ДВД.

Коментар

В момента замествам файл VTS_01_2.VOB. Моля, не го теглете. Ще напиша, когато свърша.

Коментар

Край. Може да се тегли.

Коментар

Здравейте,
                            Направил съм материала, най-отдолу има линкове към видеоматериалите, те са качени в youtube. Пускам го първо тук за обсъждане, в четвъртък утре рано сутринта ще го пусна официално и в нашия сайт.

Ще бъда благодарен за конструктивна критика . Има и една дума, която не мога да се сетя да заменя с някоя друга, все толкова интересна - "окантарил"

DEfender
                            Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                              Има и една дума, която не мога да се сетя да заменя с някоя друга, все толкова интересна - "окантарил"
                              Запазил равновесие задълго.
                              Инъче е страхотно! ЛР - силата на стихията!
                              Последно редактирано от velio; 05-02-08, 15:17.

Коментар

Браво,Жоре.Все едно трима са го писали...(шегичка)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X