Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЪБОТА/НЕДЕЛЯ - СНЯГ НА ВР.БУЗЛУДЖА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СЪБОТА/НЕДЕЛЯ - СНЯГ НА ВР.БУЗЛУДЖА

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
    някой от варна ще ходи ли, че все още се чудя

лелеее ти вече трябва да тръгваш , че да стигнеш навреме..
    boko
    Jeeep---KIA
    https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение

лелеее ти вече трябва да тръгваш , че да стигнеш навреме..
      За колегата от Варна незнам,но ще идват ли софиянци не стана съвсем ясно.....то утре ще се чуе.
      П.П.Групата се очертава да е по-голяма и от първата ни разходка,дано не изпозагубим половината колеги по трасето.....
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Аз ще идвам. Тругвам от тук в 6:00.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Предполагам това е бензиностанцията:

N42 27.096 E25 37.862

Някой може ли да каже колко време е пътя от София до Стара Загора?

MapSource ми изчисли маршрут от 242км.

Не за друго, ами да си направя сметка в колко сутринта да тръгна, така че да не ме чакате. За 3 часа възможно ли е да се стигне, без глупости по пътя? С джипката по магистралата мога за поддържам 110-120. Тръгване в събота и преспиване за мен е "аут ъф куесчън".

И ако има повече желаещи от София или от друг град на повече от 100км., не е ли по-добре срещата да е към 10:00?
          Дано не звуча поучително,но онази програма ,която ти е калкулирала разтоянието,ти калкулира и времето за пътуване,добавяш 30 минути и се доближаваш до истината.(лични наблюдения)
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

хубава разходчица - дано колегите от София са останали доволни.
            следващият път двудневна.
            boko
            Jeeep---KIA

Коментар

Доволен съм, че и отгоре. Благодаря за добре прекараното време, топлото посрещане и изпращане. Ще постна и мойте снимки в нарочно отворената тема тия дни. Може да са малко, но пък от сърце.

И не на последно място: трасето беше като за мен. Не се наложи някой да ме дърпа. За сметка на това дърпах ПАТРОЛ ... неуспешно разбира се . Ама то и Г-класата не го издърпа (напред)

Беше софт разходчица с леки заигравания. Беше купон. На мен ми хареса. След общо 15 часа каране се прибрах разглобен и доволен.

Другия път ще съм с кални гуми, лифт и компресор.
              НЕкой хай-джак примерно. Такива работи. Ще ме каляте по-сериозно.

В това време докато се прибера в София джипката се самоизми. Само в джантите се беше загнездила кал и по пътя 2 пъти спирах да гледам защо ми тресе на висока скорост, докато загрея какво става. Тия джанти са мислени от някой голям кухавел.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Супер съм доволен !!! Трасето беше чудесно подбрано като за нашите необурудвани джипове, а втората трудна част остана за майсторският клас, докато ние се отдадохме на " Разбор на ситуацията " в чудесна кръчма. От време на време се обаждахме на майсторския клас, да видим къде " лапат " кал, докато ние лапахме кюфтета. Доста похапнахме и ......................попихме . Благодарско за чудесното посрещане )
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Отлично подбран маршрут, много добра организация, дисциплината- на ниво, участниците просто са СУПЕР ....и това е само началото..
                  [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Радвам се че ви е харесало.Дано да се виждаме по-често.Поздрави.
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодарско на колегите от София за присъединяване към групата ни , другият път още,за сннимки и клипове в тази тема:
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=22848
                      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

В стара загора вали сняг , а как ли щее на бузлуджа тази неделя.
                        дали ще има някои да проверят.
                        boko
                        Jeeep---KIA

Коментар

Гарантирам,че там е хубаво има много места за окопаване само,че дали ще може да се стигне до там?Добра идея......

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                            Гарантирам,че там е хубаво има много места за окопаване само,че дали ще може да се стигне до там?Добра идея......

Ами тряяя дасе провери , пък и мие нужен по височък джип отпред - та дами пази предния номер.
                            ами ако до утре до 17.00 има мераклии щесе включа и аз инак в 18.00 заминавам за Николаево даси взема Опелчето че кат гледам щеми требе
                            boko
                            Jeeep---KIA

Коментар

Като стана въпрос за сняг ето малко фотоматериали от събота и недела!Бях със семеството ама си поиграх и с джипката.
                              Прикачени файлове

Коментар

Готвите ли се за следващия съботонеделник ?
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X