Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЪБОТА/НЕДЕЛЯ - СНЯГ НА ВР.БУЗЛУДЖА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СЪБОТА/НЕДЕЛЯ - СНЯГ НА ВР.БУЗЛУДЖА

Има няколко маршрута директно към Селци през първите склонове на Стара Планина, но по повечето ще видите сега зор, а са и тесни пътчетата. По билото се кара без път и може да не уцелите отклоненията в този сняг.
    Аз ви препоръчвам черния път през Горно Изворово. Пътят минава над селото в долните склонове на планината изкачва се на билото и после се спуска в Селци. През лятото е лека разходка, но миналата зима в снега тръгнахме от там около 10 джипа и само Янчо Терзиев и аз преминахме билото, като Янчо по едно време ме мъкна от една канавка. Имаше сняг до гърди и преспи от навяванията
    Като стигнете овощната градина над Селци, се спуснете през нея, там е много хубаво трасето за джипки сега !

Още по-добре е да излезете през танковия полигон направо на Долно Изворово и от там да хванете Балкана, че има едни "весели" качвания, ама вие си знаете ...
    Много пъти сме минавали от там, но не знам дали съм записвал трак, че да ви го дам ?!

Иначе през Мъглиж е скучна работа.

Коментар

Колко ли щее интересен пътя без вождаа
      boko
      Jeeep---KIA
      https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от dignatov Преглед на мнение
        Тука в габровско сме два РР и евентуално може да щурмуваме от северната страна. Ако шипка не е затворена Кога очаквате да сте на Бузлуджа? Дайте повече инфо за маршрута за да знаем има ли смисъл да се включваме или да щурмуваме Мазалат
        Съществува вероятност маршрута да се промени затова ако сте навити заповядайте на бензиностанцията или до 09.30.да сте на портала на "Загорка" - лесно ще я откриете - от там ви е пътя.

Коментар

До колкото разбрах и Янчо Терзиев ще идва така че няма проблем за маршрута.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Предполагам това е бензиностанцията:

N42 27.096 E25 37.862

Някой може ли да каже колко време е пътя от София до Стара Загора?

MapSource ми изчисли маршрут от 242км.

Не за друго, ами да си направя сметка в колко сутринта да тръгна, така че да не ме чакате. За 3 часа възможно ли е да се стигне, без глупости по пътя? С джипката по магистралата мога за поддържам 110-120. Тръгване в събота и преспиване за мен е "аут ъф куесчън".

И ако има повече желаещи от София или от друг град на повече от 100км., не е ли по-добре срещата да е към 10:00?
            Това което си написал е точно така но гледай да успееш до 09.30.на посоченото място.

Коментар

А нещо бургазлиите няма ли да се покажете ?
              На Мен специално ми е интересно да видя адаша, Никито / nikito776/ с Витарата, гледам че си е сложил нови гуми. Миналия път в Странджа, направо ме изуми тоя човек , с какви гуми "МЪГЛАРКИ", през какви места мина. А на мен с АТ тата ми се наложи да повтарям, добре че ме светнаха за предавките )
              Последно редактирано от Nik Nikolov; 07-12-07, 06:08.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Много ми се идва,но за съжаление имам работа в неделя
                Ако се промени нещо,в 9 00 съм при вас!

Коментар

Само едно последно уточнение:

9:00 на бензиностанцията, или на портала на Загорка?
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Само едно последно уточнение:

9:00 на бензиностанцията, или на портала на Загорка?
                    В 9.00 на бензиностанцията на кафето.Поздрави.
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

След като беше обсъден маршрута с Янчо Терзиев,прехода ще е лек оффроуд с дължина около 100км.
                      Срещата ще се състои В НЕДЕЛЯ 9.12.2007Г ОТ 9.00ч. НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ "OMV" НАМИРАЩА СЕ ТРИТРЕ ЧУЧУРА(В БЛИЗОСТ ДО КВ.ЖЕЛЕЗНИК)
                      За колегите от софия които ще се пресъединяват към нас оставям тези телефони евентуално ако се загубят нещо:
                      Марин (marinhaker)-0899854187
                      Любо (lubashki777 )-0889892705

Коментар

Ей за тая бензиностанция става въпрос, нали? (горе в средата):
                        Прикачени файлове
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Последно до колкото разбрах става въпрос за OMV до Била ....
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                            Последно до колкото разбрах става въпрос за OMV до Била ....
                            Точно така.За софиянци това е на входа на града идвайки от София.По-точно по стария път който минава през с.Богомилово,защото сега магистралата излиза на съвсем друго място.Ако някой не може да го намери да звънка и ще го намерим ние.Само понеже прехода ще си дългичък,колегите помолиха всички да са точни.Ако на някой му се случи нещо и ще закъснее да се обади да го изчакаме.Поздрави.
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Следете и тук,че настана една боза....
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=21540&page=5

Коментар

някой от варна ще ходи ли, че все още се чудя
                                Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X