Обява

Свий
Няма добавени обяви.

малко шоу на тестовия полигон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: малко шоу на тестовия полигон

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
    Мнооо'о впечатляващо!

За такава машина трябва да се измисли някакво ново име - не джип и не всъдеход.

Е, те сигурно вече са измислили, ама аз не го знам. Мисълта ми е, че това вече не е оф-роуд. Това е kill-road.

Поздрави!
    джипа изглежда само много малко страшен като го видиш после се свиква особено откак махна клетката си е ама наистина една много ефективна джипка.......
    бях пускал едни снимки и филмчета
    от състезания е там се виждаше едно червено командо с гуми 49 е това вече е чесно казано пълно безумие много големи гуми ама се обръща по таван по някалоко пъти и на всяка малко по екстремна зона.
    поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
      ... ето още едно филмче тук вече се събра и публика...
      Здравей!

Гледах го два пъти, но нещо не ми хвана окото. Може би е снимано така, че изглежда по-лесно. Може би има особености на почвата. Но на пръв поглед този наклон фабрично Джимни го минава без да разбере, че е имало нещо особено.

Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

като всяка снимка и филм не винаги са реални
        но следващия пат ще се забуча да видя
        дали мога да премина Андрей ме караше но ми изглегдаше доста за мойта машина..
        а и както Иво каза нещо много съм се наплашил трябва да си махна страха от тези наклончета..
        поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Бе това с каретата е супер лесно нещо, Атласа не ме блазни... Въпросът е с ъгъла на възкъсия кардан.
          Здравейте, пише Ви Иво. Разбирам, че има определен интерес към някои технически детайли на машината ми. При подготовката на машина за състезания в каквито участваме трябва много точно да се подходи към всеки детайл и към връзката му със цялата конструкция.Мостовете ДАНА 60 на моят JEEP ги поръчахме със съответните специални характеристики , както в предавателно число така в наклона на диферинциалите съответствие със височината на окачването така и ВИСОКИТЕ ИЗХОДИ НА ПИНИОНА това обяснява малкия ъгъл на карданите, така също и увеличеното растояние между двата моста 2,75м.
          Прикачени файлове

Коментар

Иво благодаря ти много за снимките и поясненията, джипката ти е повече от страхотна, дано да не се чупи често и дано жънеш още повече успехи с нея, все пак Българите е добре да мачкаме по всички фронтове и навсякъде )

Сигурен съм, че монстъра е плод на много часове труд и пот и вероятно и доста лишения, защото такова бижу май не се прави със спестявания само от закуски ами си трябва и обед да се икономисва )

Нека късмета е с теб!

Много поздрави,
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

а ето го и скакалеца нещо не можах да се кача повече много лъзгаво от тия камачета

поздрави

Коментар

Стига се оправдава с терена, ами се гласи за събота!!!

Коментар

да в събота ше ми лейте куршим
                  пак по тия баирчета дано се отсрамя малко и не излагам групата..
                  а ти гласисиш ли зоните за траяла който си намислил за края на месеца?
                  поздрави

Коментар

иво.може ли да ми штракнеш в по едър план как са хванати щтангите на предния и задния мост.и по точно има ли напречна стабилизираща щанга.
                    всичко ли е на унибали.и ако стабилизираща напречна има как артикулацията и влияе .смисъл става по къса и по дълга при дигането и свалянето на купето към моста.
                    мерси.

Коментар

Да на 25 ноември, 4 зони триал и една триал специал с по висока трудност, днес ми се обадиха от астуриас, най-вероятно ще дойде някой от тях, Сергио Мирайас или Марио, щети изпратя плаката на състезанието за да го качиш в форума. Иво.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                        иво.може ли да ми штракнеш в по едър план как са хванати щтангите на предния и задния мост.и по точно има ли напречна стабилизираща щанга.
                        всичко ли е на унибали.и ако стабилизираща напречна има как артикулацията и влияе .смисъл става по къса и по дълга при дигането и свалянето на купето към моста.
                        мерси.
                        Здравей, в събота ще излизаме да покараме и ще ти направя снимките и заедно с тях ще ти обесня как работи окачването и предната успокоителна щанга. Иво.

Коментар

Първоначално публикуван от spark & ivo Преглед на мнение
                          Здравей, в събота ще излизаме да покараме и ще ти направя снимките и заедно с тях ще ти обесня как работи окачването и предната успокоителна щанга. Иво.
                          ок.ще чакам.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                            ок.ще чакам.
                            Здравей, изпращам ти няколко снимки , в които можеш да разгледаш добре окачването. Какво конкретно ще те заинтересува , пиши ми.Чао!
                            Прикачени файлове

Коментар

Ще може ли да пуснеш една снимка като първата в горния пост, но в едър план задния диф и по точно начина на свързване на горните щанги. Планката над диференциала на която са хванати двете щанги само на ръкавите на моста ли е хваната или и на дифа, че не се вижда.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

ето малко снимки от днешната разходчица..
                                искам само да кажа че Иво съвсем ми обърка понятията за 4х4 и сега съм много много объркан.
                                дано да е за хубаво и взема правилно решение
                                относно машина и тунинг...

а за онова баирче дето изглежда много лесно днес се потрудих малко и опита беше пълен провал

така че да няма съмнения.. видеото и снимките лъжат
                                все пак аз не искам да правя калбета а да премина възможно без никви рисковани действиа които могат да доведат до най лошото..
                                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X