Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля Ви, спешно за указания на всички пътища към с. Буковец!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля Ви, спешно за указания на всички пътища към с. Буковец!

През жълтият път се минава с джип!
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Т.е. в момента е проходим?
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Да, до колкото имам инфо, багер направи излаз от пътя преди свлачището!
        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Хората на място са снабдени с продукти от към пътищата от далечната страна. За момента няма нужда от помощ от наша страна по информация от Евгени и от местните. Държим връзка и при нужда веднага ще ни уведомят. Ако има нужда от помощ, ще пиша веднага. За сега това село е най-отдалечено и проблемно с пътя. Другите са достъпни по асфалт.
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Нито жълтия, който се води през Бельови кащи, е проходим от него са по-горните /първите/ снимки, но в края му в Батулия, по-нагоре въобще не е проходим, дори и от високопроходими джипово! Втория път в червено, е стандартния, най-използвания от хората и от дървосекачите, които го унищожиха, а сега вече за него пиша, че има места, които са широки по 40-тина см. Втората снимка, с отсечените дървета е от там. Момчетата, които са закарали хляба са минали през Ябланица и Ботевград. Наддявам се тези дни да се направи нещо, но едва ли! Току-що съобщиха, че отново се очакват валежи точно там, а и на други същи пострадали места! Хубаво, е че ви има и че когато човек е уплашен и объркан, някак си се стяга покрай вас! Благодаря ви!

Коментар

Влезте в Facebook и потърсете Буковец, там момчето /Боби/, което е най-запознато с нещата е публикувало последни снимки от червения път, т.е. основния от Батулия до Буковец, макар, че всъщност няма значение, защото не може да се мине през моста на Батулия, за да се поеме по него! Нещата изглеждат много зле /според мен/, но може би не фатално, ако има мост, по който да се премине! Или се лъжа?

Коментар

Първоначално публикуван от Marianski Преглед на мнение
                ...
                Зле, зле, колко да е зле? Аз фейсбук нямам, но ти можеш да разгледаш раздела за разходки и да сравниш.

Поне е ясно в събота къде ще се прави хард-разходка с елемент на полезност. Местя темата от спешните, че стана на говорилник, а разделът стряска много хора посред нощ. Ако се появи конкретна спешна нужда - не се колебай да пуснеш нова тема.

Коментар

Не, не и аз се поуспокоих, малко по женски реагирах, но не ми се видя толкова страшно! Изчакай да кача още снимки, за да ги видите и наистина я премести! Утре пак предупреждават за валежи, но се надявам да не е това! Ако, нещо организирате, моля ви уведомете ни, ще се опитаме да участваме и ние, или пък сина ми!
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10548318_641544925962919_4931620244998602659_o - Копие.jpg
Прегледи:1
Размер:258.2 КБ
ID:5603967Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10547869_641548322629246_1834289397043061958_o.jpg
Размер:280.2 КБ
ID:5603969Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10519201_641547909295954_8427060152862170942_o.jpg
Размер:250.6 КБ
ID:5603971Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10556899_641547445962667_8948024663771354567_o.jpg
Размер:270.8 КБ
ID:5603973

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X