Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля Ви, спешно за указания на всички пътища към с. Буковец!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля Ви, спешно за указания на всички пътища към с. Буковец!

Кремиковци - Ябланица миналото лято съм го минавал три пъти с фабрична Гранд витара, но се пресича река Елешница, която тогава беше 30-40см дълбока.
    Минавал съм един път и Войнеговци - Бакьово, там не се пресича реката. На сухо време всеки стоков джип може да го мине.

PS: Ето го трака Войнеговци - Бакьово: https://www.google.com/maps/ms?msid=...22968,0.528374
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
    Suzuki Grand Vitara 1.6
    LZ1ZPM

Коментар

Хубаво е да има контакт/телефонен номер/ с местен човек от там. Най-добре кметът на с.Буковец. Да се знае какво е положението с възрастните хора, дали имат нужда от спешни лекарства.

Коментар

Ето и трака Брезовдол - Буковец. Само че там беше доста кално, в момента е трудно проходимо.

https://www.google.com/maps/ms?msid=...25473,0.066047

(на втора страница).
        Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
        Suzuki Grand Vitara 1.6
        LZ1ZPM

Коментар

Абонамент.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

rraadd00 и Вико санго написали. Дайте контакт на някой човек от селото, който да може да даде някаква нормална информация. Ако се наложи ще се съберем и ще отидем да закараме необходимите продукти
            Георги Гатев

Коментар

Вчера говорихме с познати в Огоя. За момента там се справят. Малко хора са и предимно разпръснати. Храна и вода имат.
              Пътят Огоя-Батулия се минава с лека кола без проблеми. Падналият мост на Батулия го минават пеша и си пазаруват от там. Започва да им привършва горивото.

Смятах тази събота да отида, но не успях.
              По пътя Кремиковци - Ябланица проблем може да бъде пресичането на Елешница ако се е събрала много вода. При фургоните е ниско и верятно се е заблатило.
              От Войнеговци до билото се качвах преди 2 седмици. Там не очаквам да има проблеми. Пътят беше чист. Към Бакьово скоро не съм се спускал и не знам какво е положението.
              Правя сметка да отида до Огоя в събота сутринта.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Последно разбра ли се дали и от какво имат нужда?
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

В Буковец не познавам никой. Говорил съм само с двама души в Огоя. Те не можаха да дадат повече информация, освен, че отсечката Огоя-Батулия е наред.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Аз намерих телефона на кмета, ако такова да му се обадя а?
                    LZ1ZAH

Коментар

Току-що говорих с дядо Петко, не неговите овце ги е ударил гръм, а на племенника му. За сега имат още от хляба, който са докарали двете момчета, но за всеки случай ви давам телефона му -0889809634, като той каза, че за сега се справят добре, за храна всички имат храна, хляб все още. А, телефона на кмета на Реброво, Батулия и вкл. Буковец е 0888001537, но нещо съм доста разочарована от него /става дума в минало време!/, аз контактувам много по-добре със Своге, там наистина правят нещо! Много, ви благодаря за точите маршрути, само дето не разбрах как да стигнеме до Бразов дол, но за сега нещата клонят към неходене, защото едната ни кола за там е Лада-Нива, ама доста старичка и нежничка и отгоре на всичко на газ, а джипа на сина ми е паркетно "дядо" "Мицубиши"! Ако, смятате че с някоя от тях можеме да стигнеме, само ни кажете ние сме ентусиасти! Пътя, който давате през Баулия от паметника, макар и през Войнеговци е абсолютно непроходим, на места е около 30-40 см. Пак ще го повторя с горчивина е разочарование - 90% от нещата се случиха, заради сеча! Само един-двама "смелчаци" сме звъняли по институциите за тая незаконна сеч, но уви "секача" има много дебели връзки и никой не ми обърна внимание! Дано сега ми обърнат внимание, след като "каруцата се обърна"!
                      И, последно Ви моля, нека поддържаме връзка, нищо не се знае, както в момента всичко е наред, така може нещо да се случи! /Моля, се на Бога, разбира се да не се случва!/
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:995033_797749573579377_8289739278919622380_n.jpg
Прегледи:1
Размер:154.5 КБ
ID:5603858

Коментар

По този път, само преди 5 години в най-горещите дни беше тъмно и хладно от буковата гора! Сега /снимано преди 3 седмици!/ е това! И, не е само на едно място много са местата в този вид! Как ми се иска да намеря начин да ги спра тези мародери, но.... 50-годишна и без никакви връзки във високите части на властта! Едно, момиче забележете вече се е обадило в Нова тв, но едва ли ще има ефект, може би сега след тоя ад, който изживяват хората!

Коментар

Става дума за пътя от Батулия до паметника под връх Гола глава, нали така?
                          Защо е непроходим - свлечен, затрупан с дървета, изровен?
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                            Става дума за пътя от Батулия до паметника под връх Гола глава, нали така?
                            Защо е непроходим - свлечен, затрупан с дървета, изровен?
                            Там няма къде да се сече щото е вили.
                            Нещо друго е.

Освен това идете с кола до моста, моста се минава пеша.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Евгени Ендуро от форума познава добре района.
                              Аз също имам представа.
                              Ако имате нужда от инфо 0888 522 505
                              Спас
                              Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Карта на района, извадена от Google Maps.
                                Ясно се виждат два пътя към Буковец от към Батулия.

Червената точка - падналия мост в Батулия.
                                В червено - път успореден на реката. Предполагам, че е в безобравно състояние след като водата е минала от там.
                                В жълто - втори път по билото на възвишение. По сателитните снимки се виждат ясно къщи и широк горски път.
                                Имате ли информация той в какъв вид е?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:MAP1.jpg
Прегледи:1
Размер:129.4 КБ
ID:5603890
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X