Много благодаря за страхотните красоти на които ни направи съпричастни! Това много ми прилича на маршрута,преди който ми беше обещал да звъннеш! Ама здраве да е! Некой друг път явно ще да е! Пак благодаря!!
Нямаше как. Планирах да съм с джипа и да се кача по маршрута край Тъжанското ждрело, но той се развали, а вече си бях взел отпуска и пътувах с чужди коли. По точно приятел ме събра на връщане .
Не знаех и дали времето ще позволи планина. Всеки ден валя без този през който избрах да се кача. Често взимам инцидентно такива решение.
Иначе не съм забравил и ще направим някой поход
Даже съм намислил един в Рила, за който ще ти звънна
Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
0888/00-55-37
Иво, ако искаш да се организираме за преход хижа Добрила - Паниците. Ако има и други желаещи са добре дошли, стига да могат да ходят по дълго и по тежък терен.
От Сопот до Калофер по планината. Пътеката по билата и слизане през Джандема покрай хижа Рай.
Страхотен преход с незабравими гледки. Става и за един ден - 12 часа.
Въпросът е как да се качим до хижа Добрила. Сопотският лифт доколкото знам вече е частен и работи рядко и само, ако има организирана група, но съм сигурен в тези си думи.
Другият вариант е с джип по пътя до хижата, обаче човекът, който ще кара трябва да се върне обратно и да ни вземе от Паниците. Пътят до Добрила е забранен за МПС-а понеже е парк.
Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
0888/00-55-37
Нямаше как. Планирах да съм с джипа и да се кача по маршрута край Тъжанското ждрело, но той се развали, а вече си бях взел отпуска и пътувах с чужди коли. По точно приятел ме събра на връщане .
Не знаех и дали времето ще позволи планина. Всеки ден валя без този през който избрах да се кача. Често взимам инцидентно такива решение.
Иначе не съм забравил и ще направим някой поход
Даже съм намислил един в Рила, за който ще ти звънна
Още по добре.И Рила бива! Тъкмо ще видиш колко(малко) може да харчи автомобил с четири полуоски! Макар и японски!
Иво, ако искаш да се организираме за преход хижа Добрила - Паниците. Ако има и други желаещи са добре дошли, стига да могат да ходят по дълго и по тежък терен.
От Сопот до Калофер по планината. Пътеката по билата и слизане през Джандема покрай хижа Рай.
Страхотен преход с незабравими гледки. Става и за един ден - 12 часа.
Въпросът е как да се качим до хижа Добрила. Сопотският лифт доколкото знам вече е частен и работи рядко и само, ако има организирана група, но съм сигурен в тези си думи.
Другият вариант е с джип по пътя до хижата, обаче човекът, който ще кара трябва да се върне обратно и да ни вземе от Паниците. Пътят до Добрила е забранен за МПС-а понеже е парк.
Навит съм само за такъв с еднаква начална и крайна точка. Щото освен че съм тоя дето ще кара,искам и да съм тоя дето ще ходи!Може и да не мога да покрия всичко дето се ходи с жип,ама ще се шашнеш колко голяма част от жиповия(поне 80%)маршрут ще го излапа кошницата! Но за мене е важно да участвам в ходенето(а и снимането най вече)!
Аз пък нямах време да отговоря за тарзановата пътека,че се подвизавах вчера и днес около рилският манастир на риболовно-разходкаджийско-кръчмарска разходка.
Та не съм сигурен,но предполагам,че е кръстена на Бай Рангел Тарзана.Същия е построил голяма част от хижите около Карлово,а и някой от хубавите заведения там са на децата му.Същият е вече на около 60+ години,но преди година и нещо правихме една къща в околността и ми разказва какво и как са правели навремето.
А за преход ако решите пишете може и други да се включат.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар