Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кратка разходка по път, но с колело.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кратка разходка по път, но с колело.

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
    Тва колело е престъпно да го караш по тоя маршрут Силно препоръчвам 28" гуми, без окачване - туристически велосипед.

А иначе караш по маршрута, по който си правя (правех - в момента съм в Испания) седмичната тренировка. Аз го правя така - сутрин ставам в 5:30, в 6 - 6:30 вече карам и минавам околовръстното. По баира е важно да тръгнеш плавно с около 10-12 км/ч и към края да ги докараш до към 16-18 и така докато стигнеш чешмата на ярема. От там се спускаш към селата с не повече от 50 на правите и не повече от 20 на завойте - пътя е много коварен! На равното между селата караш с 30-40-50км/ч(ако няма вятър, има ли става страшно) докато стигнеш Белчин, следва една дълга права с лек наклон, много е изнервяща . Завиваш в ляво към Самоков. Отсечката е приятна, но има дупки. От Самоков посока София има леко изкачване в началото и дъъълго спускане до София.

Доста е като км но щом си качил ярема с това колело, с правилното ще го вземеш. И не че нещо му има на твоето колело но човек трябва да има поне 3 колела
    Браво за маршрута, отдавна го мисля, но все не остава време
    А за колелото може и да си прав, НО аз се пробвах с 29" без окачване, не е за мен, всяка бабуна ми разказва играта. С това колело се родих, движа се дори по-бързо и Много по комфортно (отишъл съм да си правя кефа все пак )

Коментар

Това означава, че постоянно си "зацепен" на седалката и държиш "твърдо" кормилото. Важна е правилната стойка и обирането с крака и ръце на неравностите. На седалката не трябва да се отпускаш на 100 процента, а краката леко да те придържат, ръцете се държат леко свити, като те трябва да поддържат не малка част от тялото. Колелото, което караш, сваля твоята производителност с около 30 процента и съответно я качва, но на друг тип трасе и в друга посока.

Коментар

Аз съм с 28'' и наистина доста по-лесно се върти по асфалта с тях, а особено и като са тънки. Обаче това с само за гладки настилки, всичко друго си е мъка, включително по-едри павета.
        Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
        Drag Grand Canyon Daily
        Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
        LZ1JYM

Коментар

Alex,Jimi, звънкайте, почти всеки ден се качвам до Златните... сухи тренировки за Витоша 100
          M57D30T1
          W450

Коментар

Днес имах рожден ден и реших да си подаря една незабравима разходка с колелото (което за два месеца мина 1000 км ). Тръгнах към 10:30 с идеята да мина повече от 100 км. за най-кратко време. Стигнах до Саранци където пих една вода и запалих обратно, накрая коленете ме по наболяваха, както и задните меки части но усмивката ми не слизаше от лицето.
            Забавно е как ти свършва "токът", в началото поддържах средна скорост от 27-8 км/ч, финиширах със средна скорост 21, но пък минах 113 км. без да се повредя
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              Днес имах рожден ден и ...
              И все още имаш! Жив и здрав да си, честит празник!

ПС:
              И аз покарах малко днес- около 3 километра само. Но, бях с малката щерка (скоро на пет годинки)- научи се да кара без помощни колела...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X