Преди много години, моят приятел Плимбо го взеха запас, в Горна Малина. Понеже носеше брада по това време, понеже щеше да ходи в командировка в Париж (където срещна любовта на живота си) и понеже в паспорта беше се снимал с брадата....та дългата история накратко, изгониха го от запаса. Но понеже Плимбо е притеснителен и много готин, при първа възможност се качи на колелото и газ за Малината да навести "бойните другари". Това се случи преди 10-ина години. Днес, аз имах среща в бизнес парка, естествено тръгнах с колелото, по пътя се кефех на страхотното време и се сетих за тази история. Защо да не ида и аз до там, речено сторено. Скоро бях на аквапарка и видях, че съм минал 50км. от Княжево. Моята мечта да мина 100 км. вече звучеше изпълнимо. Само дето на връщане усетих силният Насрещен вятър и така 50 км. поуморих се леко . Хубавото беше една мобилна мешана скара на пътя. Лошото, че пред къщи бях на 98 и нещо, наложи се да направя две кръгчета за закръгляне на резултата (оказа се напразно тъй като после разбрах, че съм пуснал тракера по-късно). Но поне си изпълних детската мечта. Ура! Така изглеждам в момента (последният автопортрет).
Карта на пътуването

Аквапарк "Вятърните мелници"

Верният "кон"

Междинен резултат в Горна Малина - раждането на надеждата

Няма толкова вкусна скара!

Пред къщи скапан, но липсват километър и нещо

и "финалният " резултат

поне беше сравнително равно

Автопортрет на велосипедиста (нарисувах го с обикновенна химикалка на екрана на един телефон паднах от кеф
)
Карта на пътуването
Аквапарк "Вятърните мелници"
Верният "кон"

Междинен резултат в Горна Малина - раждането на надеждата

Няма толкова вкусна скара!
Пред къщи скапан, но липсват километър и нещо

и "финалният " резултат
поне беше сравнително равно
Автопортрет на велосипедиста (нарисувах го с обикновенна химикалка на екрана на един телефон паднах от кеф

Коментар