Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една обиколка по Бepkoвcko-6.09.2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още една обиколка по Бepkoвcko-6.09.2013

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    .... Следващия път ще пиша от по-рано, а на тебе ще ти звънна. Сори!
    ....
    Звъни наред. Пък ние може и да не дойдем.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Браво,добре сте покарали
      878511557

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
        Звъни наред. Пък ние може и да не дойдем.
        Ти, специално, знаеше! Къш, къш...
        Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение
        Браво,добре сте покарали
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Точно този не е много добър за паркетник. Не толкова заради просвета, а именно поради липсата на път и съответно наличието на много клони и храсти. Ще го надереш. Иван беше отскубнал един клон, който стърчеше 3 м над джиоа и завършваше с корона. Само дето нямаше гнездо с пилета и ще станем като по анимационните филмчета.
          Погледни линка от първия пост, ако не си чел темата. Там изкачването е много повече, но има път, който ползват боровинкоберачите. До някъде ще си без никакъв проблем. Ползвай и трака.
          Благодаря колега... Линка към другата тема съм го пропуснал...
          Да... Като гледам наистина ще е мъка за паркетника (той покрай Щърковица се зореше, че няма бавни и трябваше на места да карам на полусъединител).. Иначе към Здравченица (първата част на вашия маршрут) съм катерил на времето с вартбург (на едно място след заставата почти към билото имаше голям ров напреки на пътя, та стигнах само до там), и ми се ще отново да навестя тези места..
          Явно трябва да се помисли за нещо по-сериозно за такива разходки.
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
            Благодаря колега... Линка към другата тема съм го пропуснал...
            Да... Като гледам наистина ще е мъка за паркетника (той покрай Щърковица се зореше, че няма бавни и трябваше на места да карам на полусъединител).. Иначе към Здравченица (първата част на вашия маршрут) съм катерил на времето с вартбург (на едно място след заставата почти към билото имаше голям ров напреки на пътя, та стигнах само до там), и ми се ще отново да навестя тези места..
            Явно трябва да се помисли за нещо по-сериозно за такива разходки.
            Ако се уцелим някой път,, приемаме и пасажери...

Коментар

Готина разходка.имам мерака да обходя тази част на БГ...ама за съжаление ми е твърде далеч,особено за еднодневна разходка!
              Поздрави и благодаря за споделеното!
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

ЕЕ .Поразминали сме се .Аз минах там на седми,е не по същия маршрут.Ама пътя Котеновци-Еловица,е силно пожелателно да се нарече път.Отделно че се е изместил с времето и това което го има на гпс то вече не е там.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                  Готина разходка.имам мерака да обходя тази част на БГ...ама за съжаление ми е твърде далеч,особено за еднодневна разходка!
                  Поздрави и благодаря за споделеното!
                  Не е нужно да еднодневна!
                  Поздрави!
                  Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                  ЕЕ .Поразминали сме се .Аз минах там на седми,е не по същия маршрут.Ама пътя Котеновци-Еловица,е силно пожелателно да се нарече път.Отделно че се е изместил с времето и това което го има на гпс то вече не е там.
                  Аз бръмчах и на седми, ама по-близо до Петрохан. А ГПС-то го поозвах само да запише трака....

Коментар

Ми...да дойда и аз другия път..? Хем една торбичка ще напълня,по мой образ и подобие...
                    Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                    Най-добрият ром е студеният ром!
                    Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Ако се уцелим някой път,, приемаме и пасажери...
                      Яяяя, няма да стане да си оставя коня сам и да пасажерствам
                      По-вероятно е да го завра да пасе в драките, пък гледам вие сте подготвени - ще помагате да го изкараме (я цял, я на части, че като гледам единственото щатно място за захващане на кашкая е по един eye-bolt, който се навива в преден и заден рог) )
                      За 'уцелването' - обикновено два пъти годишно съм за по седмица или две в Берковица..
                      Като нищо ще се уцелим
                      Местата, гледките и спокойствието в него район са страхотни....
                      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                        Ми...да дойда и аз другия път..? Хем една торбичка ще напълня,по мой образ и подобие...
                        Аааааа, Пепи, като ти знам торбите, нямам да имам търпение да карам. Обядът ще е най-късно в 10:15...
                        Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                        Яяяя, няма да стане да си оставя коня сам и да пасажерствам
                        По-вероятно е да го завра да пасе в драките, пък гледам вие сте подготвени - ще помагате да го изкараме (я цял, я на части, че като гледам единственото щатно място за захващане на кашкая е по един eye-bolt, който се навива в преден и заден рог) )
                        За 'уцелването' - обикновено два пъти годишно съм за по седмица или две в Берковица..
                        Като нищо ще се уцелим

Местата, гледките и спокойствието в него район са страхотни....
                        С удоволствие ще помагаме. И без това сметнахме, че носим 2 джека, няколко брадви, лопати и триони и общо около 80 м въжета и колани, а нищо не ползвахме и на двете разходки....

Коментар

Привет колега,много ми допаднаха столовете.Ако може малко информация от къде да си купя и на каква цена се продават.Благодаря предварително.

Коментар

Браво-ей това е разходка! Не може да се кара на сандвичи, трябва си нещо по-сериозно в планината! Това лято успях да направя само една такава разходка и извода е ясен- абе друго си е като запалиш огъня и метнеш мръвките на жарта.... спирам, че ми потекоха лигите.
                            Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                            Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Браво Гена,пак си представил хубавата рзходка по перфектен начин.Спирай с вратите и отивай в БТВ-то за репортер,и като решиш пак да се подрусаме, викай и колегите та да е по-весело.Бат Пепо е специално поканен.Гледай само времето да разкаля ,че оня ден сигорно си направил някоя силикоза от прах след мен.

Колега звънни ми на 0888727956 за столовете, че незнам дали няма да е релама.
                              [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Страхотна разходка! Следващият път преди да тръгнеш само мини и ритни фронтерата - свирне ли-значи е тръгнала след теб!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на Вчера.

Зареждам...
                                X