Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
    Колко станахме до тук?Сигурно ли е мероприятието, че аз вече и един ден отпуска си планирах /за понеделника, че да не тръгваме рано в неделя/.Строгото вечерно облекло задължително ли е, че аз май си оставих роклята с голия гръб на химическо чистене, барабар със семейните диаманти?Може ли да дойдем само по джип?
    Може и само по диаманти, или гол гръб, без предница, или по джип!!!!
    Дано не ме бие мъжо ти, кат се видим...???!!!

Коментар

Няма.Сега си връзва въдиците /в буквалния смисъл, не в преносен/и се хили демонично.

Коментар

Всичко е сигурно за сега уточнено е агнето утре ще ви пусна снимки на мястото на купона за да го видите уговорил съм да сме само ние никои няма да ни притеснява така че купона ще стане останалото е въпрос на човекоприсъствие(егати думата сътворих) ако някои има персонални желания да ги каже за да бъдат осигурени навреме.
        До тук твърдо записани са 16 души.Предполагам че бройката ще нарастне още има доста време.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
          Няма.Сега си връзва въдиците /в буквалния смисъл, не в преносен/и се хили демонично.
          И аз съм така, предпочитам да си бърникам по такъмите, и се хиля демонично, за всичко което е извън рибата.
          Наслука колега!!! Ще те "светна" къде са пъстървите около Копривщица...!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
            Всичко е сигурно за сега уточнено е агнето утре ще ви пусна снимки на мястото на купона за да го видите уговорил съм да сме само ние никои няма да ни притеснява така че купона ще стане останалото е въпрос на човекоприсъствие(егати думата сътворих) ако някои има персонални желания да ги каже за да бъдат осигурени навреме.
            бих взел едно девойче за предпочитане по слабичка руса синеока. другите желания ще и ги кажа на нея

Коментар

Успокоих се значи и отивам да спя.От наша страна нямаме екзотични персонални желания.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                добре пишете и мен.золтан минаваме през балкана нали знайш никакъв асфалт.

...

самурая гранда ли ще дърпа че неразбрах.
                Само кажете дата, час и координати на сборния пункт и ще дойда и аз да помагам на самурая.
                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                Walter Rohrl
                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Каго чета темата маи ще се навия да доида
                  Колко по рано трябва да направя резервация
                  Ако стане, Калоян и Пламен ще ме чакате да пътуваме заедно

Коментар

Първоначално публикуван от stevancochev Преглед на мнение
                    Каго чета темата маи ще се навия да доида
                    Колко по рано трябва да направя резервация
                    Ако стане, Калоян и Пламен ще ме чакате да пътуваме заедно
                    Aми ако ти е възможно до 25,26 да имаш яснота ще е добре за да мога аз да потвърдя резервацийте не че след това е проблем да се намери място но е по трудно.
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                      Aми ако ти е възможно до 25,26 да имаш яснота ще е добре за да мога аз да потвърдя резервацийте не че след това е проблем да се намери място но е по трудно.
                      ок

Коментар

Е и нашата скромна група от три джипа се присъединява към мероприятието.Ако може софииската група да се разберем и да тръгнем заедно.Ще бъде интересно
                        Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                        LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                          добре пишете и мен.золтан минаваме през балкана нали знайш никакъв асфалт.
                          Коко ,може да се разберем и аз да се включа в мероприятието! Ако минавате през черно, разбира се!
                          Ще подвърдя до 25-26, ЛС на дявола!!
                          Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

А всички ли ще пътуват до там по черно?
                            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнение
                              Коко ,може да се разберем и аз да се включа в мероприятието! Ако минавате през черно, разбира се!
                              Ще подвърдя до 25-26, ЛС на дявола!!
                              Ти вземи та подтвърди, че Калоян да има стимул да измисли маршрута..........Че аз се притесних, търся джанти вече, че и гуми, та да не се изложа барем То че лебедка за толкова кратко време нема да има - нема. Ама и вие сте толкова припряни, я сега да видя един трак от Априлци до Копривщица и само по "черно".......А ако не е по черно няма ли да участваш?
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                                А всички ли ще пътуват до там по черно?
                                Щях да напиша страшни глупости и простотии, ама се сдържах Това черно такива ассосиации ми навява
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X