Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към форумците, които имат куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос към форумците, които имат куче

Аз съм с два добермана. Не звучи много мило Но досега не се е случвало да имам проблем. Ходи ли сме на много места с тях и винаги се намира квартира в която няма проблем. С хотелите е по-сложно, но пак се намира. Например във вилните селища тип "финландски къщи" обикновено пускат. Но понякога трябва да се плати нещио и за нощувката на кучето. Абе взимайте псето смело и все ще се уредят нещата някак, аз така практикувам.
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Абе май така ще направим.Доберманите майка и дете ли са?

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
        Абе май така ще направим.Доберманите майка и дете ли са?
        Брат и сестра

Коментар

Аз имам Самоед, водил съм я с мен навсякъде до преди да се появи дъщеря ми. Винаги питам по тел. като правя резервация, само в два или три от десетките случаи за 6 год. са ми отказвали.
          Като споменете, че сте с куче и питате дали ще го приемат и него, не забравяйте да кажете, че е кротко и седи винаги до Вас, аз така казвам и има резултат, поразии никога не сме правили.
          Опитайте, и се уговаряйте по телефона предварително, за да не се цупят и мръщят (и с право) ако не са предупредени и им се изсипете с кучето.
          Успех
          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
            Опитайте, и се уговаряйте по телефона предварително, за да не се цупят и мръщят (и с право) ако не са предупредени и им се изсипете с кучето.
            Това е правилния начин!!!
            Бих добавил само, с УПРАВИТЕЛЯ.

Иначе, ако кучето е "симпатично",
            ако си личи, че е добре възпитано и дресирано,
            ако гарантирате(финансово), че няма да вдига шум,
            да драска по вратата, да изтърбуши мебелите
            и изяде мокета. И ако това наистина е така, след първата нощ, то ще сте приети винаги в този хотел.
            Дори на входната му врата, да има огромен знак на куче зачертано с кръст и другите посетители,
            да питат администратора "Ама нас, що не ни пуснахте, миналия път с кучето...?!"
            А, ако не сте сигурни в кучето,
            по-добре търсете вариант в който щетите,
            да ви излязат по-евтини, защото преди няколко години
            кума ми плати една тапицирана с кожа врата,
            изръфана от кучето му, която му излезе по-скъпа от престоя в хотела...!

Коментар

Преди около месец търсих място на Доспат ,отворих сайтовете за Доспат,Сърница,Девин.Във повечето хотели,нй-вече във вилите и хижите има разрешение за придружаването от домашни любимци.В Сърница има има едно вилно селище "Романтика" има и къщи и бунгала,на самия бряг на Доспат е и според мен е много хубаво място.Сега вече не е и активен сезона и мисля,че няма да ви откажат.
              Поздрави.
              Ама наистина първо питайте по телефона.
              Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
              "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
              "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Доспат е супер!Мъжът ми е рибар и тъкмо му се искаше нещо подобно.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                  Доспат е супер!Мъжът ми е рибар и тъкмо му се искаше нещо подобно.
                  В Доспат става почти в всички хотели.
                  А онази реплика "а защо нас не ни пуснахте с кучето, миналия път" бе произнесена в х-л "Диамант", на центъра.
                  Ето няколко телефона на хотели в Доспат:
                  "Диамант" - 030452320; 048 963161
                  "Тихият кът", Красимир(Кюри) - 030452082
                  "Емилия", Колев- 030452209
                  "ДСК" - 030452144
                  "Чайка" - 035354408
                  А, ако мъжа ти обича риболова по река
                  и иска да лови мренки, кефалчета и чат-пат пъстърва
                  идете след Доспат в с.Огняново(до Гоце Делчев), около 50км. път, на р.Канина(кървава) и по р.Места ги има. Там почти всеки хотел е с собствен басейн с минерална вода и ще ви приемат с куче, стига да спазите съвета на Пепи, за предварителното уточняване.
                  Непременно се разходете до с.Лещен, с.Ковачевица и с.Долен. Ако сте 4х4, има път от Сърница към Ковачевица, после Лещен и слизате в Огняново. В форума има тема, V93 е приложил и карта(трак) на този маршрут.
                  Ето и хотели в Огняново:
                  "Елис", Мисиркова(088742879)- 075232065
                  "Бохема" - 075233118
                  "Виктория" - 075233182
                  Приятно изкарване и наслука!!!

Коментар

ООО, много ти благодаря за инфото!Честно, момчета, не очаквах чак такова съдействие от вас!Супер сте!

Коментар

Въпрос към форумците, които имат куче

Наистина и аз това лято имах такъв проблем с моето куче, добре че беше малко и не създаваше големи грижи.
                      Една вечер обаче го заварихме при хазяите, защото се оказа, че е лаело целия след обед, неочаквано за нас.

Въпреки всичко вече бих се замислил дали да не го оставям преди да тръгна някъде.
                      ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от gotyn Преглед на мнение
                        ...
                        Познати ми казват, че в автобусите въобще няма да ме пуснат...
                        Колега не е така! Ако е в клетка или кашон няма проблем да го оставиш в багажника, а ако шофьорът се запъне го мотивираш с 5 лв и проблема е решен
                        Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от KamAZadjiq Преглед на мнение
                          Колега не е така! Ако е в клетка или кашон няма проблем да го оставиш в багажника...,
                          И аз знам, че така става, но не бих си возил кучето така.

Коментар

То и не всяко куче ще стои кротко при това положение.Особено ако пътят е по-дълъг.

Коментар

Абе, като чета препоръките Ви ми се струва че, неуточних- става дума за питбул. Ако все пак успея да го вкарам в кашон или клетка, на крайната спирка, няма да имам багаж нито аз, нито останалите пътници.Преди два дни му дадох кокал отджолан,Пред очите ми, на третата минута всичко беше смляно и погълнато.Така че хартията и пластмасата, въобще няма да го затруднят.

Коментар

Мисля,че в БДЖ има разпоредба разрешаваща пътуването на домашни любимци в поща-вагоните,плаща се и се осигуряват клетки за тях.Не съм много сигурен ,но мисля че някой мой познат скоро пътува с куче по този начин.
                                Поздрави.
                                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X