Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към форумците, които имат куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос към форумците, които имат куче

Сещате ли се за места из България, където може ако замръкнеш и си с куче да те пуснат да преспиш?Проблемът ни в къщи е, че няма на кого да оставим кучето, пък и не искаме да я оставяме на хотел, а много ни се иска да пообиколим насам-натам.Все си мисля, че сигурно има места /бунгала, хижи и т.н./, където да разрешават да се преспи с куче, обаче не ги знам.Та ако някой има информация, моля да я сподели!P.S. Кучето не е джобен формат - хъски е, не е и агресивно и голямо, но все пак някои хора се стряскат,като е наоколо.

До: Въпрос към форумците, които имат куче

Охлюва сещаш ли се как го решава проблема с квартируването?
    Вземете си една хубава палатка и готово. И без това в повечето случаи е по-приятно, отколкото в хижа с големи спални .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

На разходките миналата година спах без проблем в Банско и в Пирдоп на хотел. Никакви проблеми. Предварително попитах в хотелите. Моето също не е джобен формат...
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

В краен случай и към палатка ще прибегнем, но то си трябва още доста оборудване към нея, а честно казано мразя да се занимавам с много багаж.Обичам - като решим, палиме и тръгваме.Та затова ми се искаше предварително да зная някакви точки, където може да се спи.

Коментар

Много харесвам хъскитата и имам наблюдения, че са кротки.
          Дъщеря ми само ми скача по главата за куче. Ако решите да го запознаете с нас и да ни го оставите за няколко дни, това ще е чудесна възможност за нея да разбере какво значи да имаш куче в къщи.
          Така "и вълкът ще е сит, и агнето-цяло".
          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
          Omnia vincit amor !

Коментар

Времето май вече, не е много,много за палатки.
            B+

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
              Много харесвам хъскитата и имам наблюдения, че са кротки.
              Дъщеря ми само ми скача по главата за куче. Ако решите да го запознаете с нас и да ни го оставите за няколко дни, това ще е чудесна възможност за нея да разбере какво значи да имаш куче в къщи.
              Така "и вълкът ще е сит, и агнето-цяло".
              Много ти благодаря за предложението, но не ми се иска да ми отиде рейтинга тук под нулата /като ти гледам точките при гласуване/.Истината няма нищо общо - кротки са като спят.Нашата е на 7 години и още е бясна, пълна е с идеи и си ги осъществява всичките.Най-малкото, което може да се случи е да ви избяга.Освен това е толкова глезена и свикнала да е с нас /тя е с нас по цял ден и на работа включително/, че ако се разделим макар и за 2-3 часа изпада в пълен потрес.По-зле е от малко дете.Снощи ни спретна такова изпълнение /избяга на плажа и като се появи след някое време беше се отъркаляла в някаква рибешка мърша/, че сме чистили и търкали до 9 часа вечерта, а уж вече си знаем номерата.Така че на кратко - нищо лошо не съм видяла от теб, че да ти оставям тази кака.

Коментар

Все пак ако сте готови на "екстремни преживявания" с глезено хъски, може пък да си помислим.Обаче много ще ни намразите!

Коментар

Да се запознаем за начало и ще решим. Никога не скучая, но защо не и още малко приключения?? Ще кажа само, че чуждите деца и кучета ме слушат.
                  Останалото - на лично.
                  НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                  Omnia vincit amor !

Коментар

Принципно в повечето хижи няма проблем . Имам немска овчарка ...

Коментар

До: Penka

Аз питах в една хижа и ми отговориха, че не е желателно. Разбирам ги - туристите и без куче създават достатъчно мърсотия.
                      Ние решаваме въпроса като ползваме за квартира багажника на колата. Тя (Остина, се казва овчарката) от малка обича да се вози и няма нищо против да поспи дори няколко часа в колата.
                      Но зависи от кучето! Виждал съм на живо: едни хора си оставили добермана в колата и пият кафе от другата стана на улицата. Изведнъж не знам какво му стана, но докато те го видят, разтапицира тавана на колата и почна седалките.
                      Прикачени файлове
                      По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Жоро, много ти е хубаво кучето.Като гледам е и доста дисциплинирано - все пак са го селекционирали немци, а нешето - чукчи.Пък и ние сме едни възпитатели.Благодаря ти за съвета, но нашата глезла ще ореве околността, ако я заключим в колата.

Коментар

В х.Скакавица в Рила нямат нищо против кучетата със сигурност, а и планината е красива.В Стара планина като вървях това лято по маршрута Ком - Емине на почти всички хижи с изключение на закритите виждах туристи с кучета.Единствената грижа според мен ще ви бъде ако срещнете пастирски кучета в планината.

Коментар

Аз имам друг проблем.Продадох си колата и още нямам друга.Чакат ме приятели в Трявна и Поморие които са свикнали с моето куче, но нямам представа как да пътувам.
                            Познати ми казват, че в автобусите въобще няма да ме пуснат,
                            а във влак трябва да я крия постоянно.Кучето е много кротко и дисциплинирано но е питбул и околните се притесяват.Ако имате предвид някакъв начин за пътуване в обществен транспорт с куче, моля ви да ми кажете.

Коментар

Съжалявам, няма такъв начин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X