Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Quattro Challenge Vitosha

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Quattro Challenge Vitosha

Не съм сигурен, но май в България са забранение гумите с шипове. Иначе съм виждал да карат с колесари Субару с шипове и рали гуми, а други да ги сменят на място. Те са цяла компания и отцепват отсечката някъде по нощите.

Да А6-ците и А8-ците не стават, особено тия новите с разните електроники, автоматици и свръх тегло. Тая 90-ка колко е поврътлива и точна за целта, изкефих се.
    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
    0888/00-55-37

Коментар

Естествено, че са забранени.
      Кога 4-ти километър е бил целия в сняг....или бул.България.
      С тия шипове ще спреш на следващия светофар на мокър асфалт. Шипове само за манияците. С хубави/нови/ зимни гуми изживяването ссъщо е прекрасно на сняг.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
        ...И една Е-класа от миналата седмица е с челен удар от Е30-ка...
        Това къде, на отсечката към Плана ли ?!

Май не си прочел кво съм написал.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

На отсечката на плана. Да.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
            На отсечката на плана. Да.
            Ее, кофти отцепка !

Коментар

Къде точно е това?
              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Виж #7.

Коментар

Снимки и от другия апарат от качването онзи ден в пресния сняг. Невероятно готино беше, така непочистено.

Това е към Златните още

Това вече е към Офелиите

Горе на Боерица

На получистения паркинг пред Кумата

Тук съм се разлудял и увлякъл в донъти в 30-40см пресен сняг на паркинга на Офелиите

Тук сме навръщане в ниската част на един завой. Беше станало страшно задръстване от бусуващи по леда коли нагоре и не можехме да се раминем. Свличаха се и странично към мантинелата и беше страшно.

Клипчета

Тръгваме от НИМ

Затваряме групата на куатросите и се качваме към Златните

Тук след Златните минахме първа кола и запрашихме към Офелиите в якия сняг. Отзад димка и трябва да се кара на голямо отстояние, ако искаш да виждаш нещо

V8 sound , умирам за този звук!!!!!!
                  Преди този клип се въртяхме като пумпали на едно място и ни се зави свят.
                  Може да чуето по коментарите какво казва един познат, който горкият беше на задната седалка на 2 минутната въртележка на място:
                  -Завъртя ли ви се свят?
                  -Да!
                  -Ми хубаво, дай сега малко на обратно
                  Последно редактирано от verter; 09-01-13, 23:51.
                  0888/00-55-37

Коментар

Момчето с Ауди А6 2.0 16V quattro първо не искаше да прави circles, ама му дойде желанието. Май за сефте върти кръгчета...

От Офелиите нагоре към Боерица. Страхотен сняг

Прокарахме пътя към Кумата.

Тук накрая се боднахме в изринатия сняг....

..., но не се наложи употребата на лопати, с малко маневри се измъкнах.

Тук моментът на слизане точно след като за малко да цункам една мантинела на един гаден завой.
                    Разминахме се и с едно ниско летящо БМВ - как профуча покрай нас....

И задръстването, БМВ-та, Мерцедеси на задно in trouble
                    0888/00-55-37

Коментар

Шиповете са забранени, ма то и да дрифтиш с вратите напред не е като да е съвсем позволено, все пак за тоя кеф не пречи да имаш чифт гуми с джанти с шипове. Съвсем правилно, от брезите към обсерваторията или каквото и да е там в Плана е по-безопасно, а и по-разчупено, не е само нагое. Спрях да ходя на Витоша вечер заради разни 3ки с прави гърнета... Иначе с мр2ката е къде по-забавно от 4х4...

Коментар

Влади, като чета твоите пътеписи и после репортажите от Дакар ми се струват скучни

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          Шиповете са забранени, ма то и да дрифтиш с вратите напред не е като да е съвсем позволено, все пак за тоя кеф не пречи да имаш чифт гуми с джанти с шипове. Съвсем правилно, от брезите към обсерваторията или каквото и да е там в Плана е по-безопасно, а и по-разчупено, не е само нагое. Спрях да ходя на Витоша вечер заради разни 3ки с прави гърнета... Иначе с мр2ката е къде по-забавно от 4х4...
                          Като има хора в началото на отсечката, зимата, след 12 и особено ако е през седмицата няма кьорава кола.
                          За по-безопасно място, близо до София, не се сещам.
                          А, и към поделението над Бистрица, ама там са 200-300 м.

Аз няма да спра да ходя, и предпочитам да си правя пикници през седмицата, щото е по-семпло,
                          но много внимавам, особено зимата, щото е пълно с тревопушещи.
                          И принципно ми е все едно, ама от къде да знам шОфера в къв филм е ?!

В случая имам предвид тази част над Бояна.
                          Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 09-01-13, 23:56.

Коментар

То към Плана почти никога няма коли... Само да не се изкушава човек преди това по пътя през Бистрица, покрай бункера и до брезите да настъпи, че там има движение изавоите са предимно смъртоносни... Особено някои и особено надолу...

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                              Влади, като чета твоите пътеписи и после репортажите от Дакар ми се струват скучни
                              Къде са чували в Дакар за нашата пудра.
                              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                                Шиповете са забранени...
                                в късна доба на забутано място... дали има кой да ти гледа гумите за шипове...
                                Виж, ако тръгнеш по жълтите павета с шипове е друго...

Всъщност виждал съм идиоти с вериги по Цариградско шосе /гледаш някакъв *** се влачи с 30км и го чуваш от 100м... като приближи, разбираш защо.../, шиповете са къде по-незабележими...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X