Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калпав джип няма, има калпав шофьор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Калпав джип няма, има калпав шофьор.

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
    Аз съм малко песимист спрямо тези гуми.Няколко пъти съм гледал колеги с подобни в калта и не съм очарован.Но все пак всеки си има мнение.
    Нали знаеш, че голяма роля играе и задкормилното устройство ? Ако то не струва, няма значение какъв е джипа и с какво е обут.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Е не може да ги сравняваш по нищо с агресивните гуми (кайман ,тракторка,кугар) но за кал са добре от 1 до 6 давам оценка 4+
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
        Е не може да ги сравняваш по нищо с агресивните гуми (кайман ,тракторка,кугар) но за кал са добре от 1 до 6 давам оценка 4+
        Може, що да не може ?
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ако ще се карат и на асфалт са подходящи, по-агресивните кални гуми/кайман,тракторки/ на Хасфалт вият много, е вярно че на кал са по-добри, но е важно за какво ще се използват.
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
            Ако ще се карат и на асфалт са подходящи, по-агресивните кални гуми/кайман,тракторки/ на Хасфалт вият много, е вярно че на кал са по-добри, но е важно за какво ще се използват.
            И всеки път, когато си купуваш тракторки, купуваш и нови диференциали.
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
              Колега доколкото виждам си с Кумо КЛ 71 М+С, как се държат на сняг?
              На кал Кумхото се представя много зле в сравнение с кое да е друго МТ , на сняг са също не работят добре . Карах с тях около 6 месеца като ги взех чисто нови и след поредното закъсване в гората там , където другите минаха с лекота ги продадох ... пък знае ли се може и задкормилното устройство да не го бива ...
              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                На кал Кумхото се представя много зле в сравнение с кое да е друго МТ , на сняг са също не работят добре . Карах с тях около 6 месеца като ги взех чисто нови и след поредното закъсване в гората там , където другите минаха с лекота ги продадох ... пък знае ли се може и задкормилното устройство да не го бива ...

Е да ,твоето задкормилно устройство е вече мноооого възрастно ,клони към набора на Лили Иванова А сега малко по сериозно ,колега пробвай да сложиш от някой колега временно едни каймани и да видим какви ще са отзивите ти .

Коментар

Е да ,твоето задкормилно устройство е вече мноооого възрастно ,клони към набора на Лили Иванова А сега малко по сериозно ,колега пробвай да сложиш от някой колега временно едни каймани и да видим какви ще са отзивите ти .
                  Кайманите са добри първите месеци. После, като им се загладят ръбчетата и не са толкова добри, а са и регенерат. Ако ще е такава шарка, да е Силвърстоун. Демек, ако шИ е гарга, да е рошава.

А до колегата Янко, гумите са с диаметър 74см.
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                    Кайманите са добри първите месеци. После, като им се загладят ръбчетата и не са толкова добри, а са и регенерат. Ако ще е такава шарка, да е Силвърстоун. Демек, ако шИ е гарга, да е рошава.

А до колегата Янко, гумите са с диаметър 74см.
                    Колега ,малко на изуст я караш Силвърстон 29" трудна работа ,все пак съм с витара ,не ми се спори повече за глупости ........... но щом казваш че магарето е кон ,така да бъде .......... ще ти се обадя като ми се захабят ръбчетата на кайманите ,карам ги от началото на ноември ....... а и всички които карат състезания с силвърстон или кайман знаят кога спират да работят . Успех!

Коментар

Колега ,малко на изуст я караш Силвърстон 29" трудна работа ,все пак съм с витара ,не ми се спори повече за глупости ........... но щом казваш че магарето е кон ,така да бъде .......... ще ти се обадя като ми се захабят ръбчетата на кайманите ,карам ги от началото на ноември ....... а и всички които карат състезания с силвърстон или кайман знаят кога спират да работят . Успех!
                      Не съм споменавал на какъв джип да са Силвърстон-а. Я ми кажи с колко баланс са ти гумите ? Защото регенератите са толкова ''добри'', че на гума има по 200 грама баланс. Ама ти си хвалиш твоето, ясно ми е. Успех, пожелай на другия колега, той ще си взима гуми. Аз гуми имам.
                      Поздрави!
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                        Не съм споменавал на какъв джип да са Силвърстон-а. Я ми кажи с колко баланс са ти гумите ? Защото регенератите са толкова ''добри'', че на гума има по 200 грама баланс. Ама ти си хвалиш твоето, ясно ми е. Успех, пожелай на другия колега, той ще си взима гуми. Аз гуми имам.
                        Поздрави!
                        Е сега слизам и ти снимам балансите ако са под 70 гр ИСКАМ ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ И ДА СПРЕШ ДА ПИШЕШ ПРОСТОТИИ

Коментар

Е сега слизам и ти снимам балансите ако са под 70 гр ИСКАМ ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ И ДА СПРЕШ ДА ПИШЕШ ПРОСТОТИИ
                          На Тойотата, като свалих Регенератите, имаше по 300 грама баланс на гума. Като свалихме регенеретатите от Хайлукс , пак не беше по-малко. Не мисля, че трябва да ти се извинявам за нещо, защото си пишем и споделяме, както правят всички във форума. . Писането само с главни букви, се приема за каране, висок тон и т.н. Следователно, мисля, че ти трябва да ми се извиниш!
                          Поздрави!
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

На фото падна батерията , ще изчакам 10 мин да позареди .А балансите отвън защото отвътре ми трябва канал са :- Предна дясна 55 гр ,предна лява 45гр ,задна лява 35 гр задна дясна БЕЗ БАЛАНС . Ти сигурно само на едната имаш толкова колкото аз на четирите Аман от разбирачи и читатели на краткия разказ

пп Е аз споделям ама чета само врелени кипели

Коментар

На фото падна батерията , ще изчакам 10 мин да позареди .А балансите отвън защото отвътре ми трябва канал са :- Предна дясна 55 гр ,предна лява 45гр ,задна лява 35 гр задна дясна БЕЗ БАЛАНС . Ти сигурно само на едната имаш толкова колкото аз на четирите Аман от разбирачи и читатели на краткия разказ
                              На Тойотата имам по 30 грама баланс на гума. И спри да споделяш колко ''разбирачи'' има, защото ще ме накараш, да започна да се заяждам с теб, или модераторите ще затворят темата! Радвам се, че имаш джип, карай си го със здраве! Весели Празници!
                              Поздрави!
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Предна дясна Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14403.jpg
Прегледи:1
Размер:95.3 КБ
ID:5437325Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14398.jpg
Размер:95.8 КБ
ID:5437326 Предна лява Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14402.jpg
Размер:109.9 КБ
ID:5437327Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14397.jpg
Размер:117.4 КБ
ID:5437328 Задна ляваНатиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14401.jpg
Размер:154.6 КБ
ID:5437329Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14399.jpg
Размер:132.6 КБ
ID:5437331 Задна дяснаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14400.jpg
Размер:101.0 КБ
ID:5437330 Мисля че се отдалечихме доста от тема .............. и загуби полезност .Не очаквам извинения...................... успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X